כמה שאלות...

talkk

New member
כמה שאלות...

טוב, אז מיקס בסדר גמור. היום קרה משהו מוזר. הייתי במקלחת להנאתי, ומיקס היה שם לידי, ושטרודל, כלבת הפודל שלי, הייתי לה בגינה שלנו. פתאום שמעתי זעקות חזקות כמו של כלב בוכה ושל חתול מיילל. והמים זרמו, ולא ממש הבחנתי מאיפה זה בא, וצרחתי לאמא שלי שתצא החוצה לראות מה לעזאזל יש שם, והיא לא ראתה כלום. מסתבר, שמיקס עשה את כל הקולות האלה. אני לא בטוחה שזה חיקוי, כי לא היו לנו קרבות חתולים-כלבים לאחרונה, חוץ מהעובדה שגם יש לנו רק 2 חתולים חסרי בית הכל היישוב הזה... ויכול להיות שזה היה פוקס, אבל זה היה נחמד/מבהיל. ומספר שאלות: 1. באיזה גיל אני אמורה להתייאש מלנסות ללמד את מיקס לדבר, במידה והוא לא ידבר עד לאותו גיל שאותו אתם צריכים להגיד לי? 2. מהי איכות הדיבור של פיונוס מקסמיליאן? אני מכירה הרבה סוגי תוכים, אז אתם יכולים לדרג אותו ביניהם, ואני אבין לבד... 3. מהו המצע הכי מומלץ לשים לתוכי??? אני כבר לא יודעת... המצע הנוכחי מתלכלך עוד יותר מהחול שהיה לי פעם, ואני רוצה להחליף אותו, למשהו שקל להחליף בצורה יומיומית. המצע הנוכחי מסורבל, ולא נוח להחלפה. אשמח לעצות. 4. לצערי הרב, חוות הכנף בכפר נטר לא בהישג ידי (רגלי?מכוניתי?) ואין לי אפשרות לקנות את האוכל שמיקס רגיל אליו. מזונו מורכב מ-2 סוגי מאכלים. 1 מהם עדיין יש לי, ואחד מהם, שנמצא בחווה, כמעט נגמר. כרגע אני נאלצת להאכילו במזון לקוקטיילים, כי המוכרים לא ידעו בדיוק מה הוא צריך, אז הם שאלו אותנו מאיזה יבשת הוא בא, וכך יהיה יותר קל להתאים לו מזון. פסלתי ישר את אפריקה, והבנתי שמאוסטרליה יש תוכים עם ציצית, אז אמריקה???? יש לכם שם של מזון נפוץ, שמתאים לו (במקום כל ההתקשקשות עם היבשת וזה...)? סורי על האורך, אבל אתם רגילים, לא? תודה! טל

טל !!!!

1. שהתוכי יהיה בן 20-50 תולי להתייאש ולהגיד "הוא לא ידבר יותר"
2. רמת הדיבור כמו של קוניור שמש (10-15 מילים, שלי דיברה 8 מילים ברור ובקול) 3. אצלי יש ניר עיתון... (הכי זול והכי טוב) להחליף כל יום יומיים 4. בקשר לאוכל !!! את לא צריכה לנסוע לשום חנות רחוקה בשביל לקנות אוכל !! תלכי לחנות חיות שקרובה אליך ותבקשי תערובת ג'אקוים (תערובת לתוכים גדולים) ... בנוסף תקני גם קטניות להשרייה וגם קופטיות. זהוא בבית תכיני לו סלט פרות וירקות (גזר, מלפפון, פלפל, תפוח, אגס או כל פרי אחר) ותוסיפי את הקטניות (לאחר השריה של 24 שעות). בצלחת נוספת תשימי את תערובת הג'אקוים והקופטיות !!! ויש לך ארוחת תוכים לתפארת !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה