כמה שאלות...

yamasnik

New member
כמה שאלות...

יש לי שאלון העדפות לבן פרופיל 82 וקבא 55 (בדוק),מה הצבע אומר? איך אני יכול לגרום או לשכנע את הצבא להקדים לי גיוס ממרץ 02 לנובמבר 01,לאחר שכבר נדחתי פעם אחת? מידע,כל מידע על מג``ב תודה

avipe

New member
משהו לא הגיוני

מי שמקסל שאלון לבן זה אומר שאו שהקב``א שלו נמוך או הפרופיל נמוך ואז הוא לא מתאים ליחידות התנדבות...ובמקרה שלך הפרופיל לא נמוך אז כנראה שהמקורות שלך לגבי הקב``א הטעו אותך....

barakas

New member
תפסיקו כבר עם השטות הזאת

יש לי קב``א 54 ופרופיל 97 וקיבלתי לבן.........בדוק אני לא יודע אם התאוריית מתאים-לא מתאים שלכם נכונה אבל אני בטוח שיש המון סייגים. אני לדוגמא עשיתי שינוי פרופיל ובגלל זה קיבלתי שאלון באיחור- מה שאולי מסביר צבע דף שונה.בכל מקרה לי יהיה (על פי מדור סיירות) יום סיירות וגיבוש צנחנים באוגוסט ככה שמה שאתה אומר לא אפשרי..

סיימון

New member
לא שטויות ולא כלום

קיבלת שאלון לבן כי העלת פרופיל אחרת היית מקבל שאלון ורוד ונורמלי הלבן הוא לפני שכביכול העלית פרופיל ובגלל שהעלית יתנו לך יום סיירות בכל מקרה

אל תהייה כל כך בטוח

(סליחה על ההתפרצות לדיון) אני קיבלתי שאלון העדופת *לבן*. יש לי פרופיל 97 (חוץ מסעיף ראייה עקב ניתוח שעברתי בגיל 6, אבל עכשיו יש לי 6\6, בלי שום כלום). יחד עם זאת, קיבלתי זימון לחובלים ועברתי את הגיבוש (ליום סיירות לא קיבלתי בגלל שעם הסעיף שלי אי אפשר להיות במטכ``ל או שייטת, אז קיבלתי מראש חובלים). לפי כל מה שדיברתם עד עכשיו, הייתי אמור לקבל ורוד, אבל שוב, כמו שאמרתי, קיבלתי לבן כשלג... בשביל זה אני לא בטוח שורוד מעיד על פרופיל נמוך או על קב``א נמוך, אלא אם כן התחילו לקבל אנשים עם קב``א נמוך לחובלים...

מזלט

New member
גם חבר שלי

עשה גיבוש חובלים , באפריל. אולי אתה מכיר אותו.

חובל לעתיד

אל תדאג, לא התחילו ולא יתחילו לקבל קב``א נמוך לקורס חובלים. כל הכבוד ומהכרותי עם הקורס אני בטוח שתמצא אותו מאתגר ומעניין בטירוף, ומשוכנע שתהיה מרוצה שהתקבלת. כל הכבוד! גיא

תודה... בהתחלה נורא רציתי טייס, אב

ל העיניים הפריעו (אף על פי שאמרו לי שהניתוח הזה, כלומר, הניתוח הספציפי, לא צריך לשנות, אבל זה שינה...) חובלים בכלל לא היה בכיוון שלי, ואפילו לא חשבתי על זה, אבל אחרי שקיבלתי את הזימון ``הורעלתי``, מה שנקרא. אני ממש ממש מחכה לו כבר, אפילו ששמעתי שהוא קשה.

גיבוש חובלים

בתור האדם היחיד עד כה בפורום בהיה בגיבוש חובלים, אולי אתה יכול לספר על הגיבוש בקצרה, או יותר טוב, בפירוט. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא לכתוב לאתר IDF2000 כתבה על הגיבוש, ובכך תעזור למלש``בים אובדי עצות רבים שרוצים להגיע לגיבוש חובלים.

גיבוש צנחנים באוגוסט?

אתה בטוח שגיבוש צנחנים הבא הוא באוגוסט? אם למשל אני לא עובר יום סיירות (או נופל במיון חובלים), אני מקבל גיבוש צנחנים באוגוסט? ואם כן, אני יכול להקדים (לפחות לנסות) את הגיוס במקרה זה לנובמבר (במקום מרץ)? מה יעזור לצבא להשאיר במשך חצי שנה מלש``ב בבית, למרות שהוא כבר יודע לאן הוא מיועד?

amir18

New member
באמת מוזר.

אני יודע שהגיבושים הבאים חוץ מטייס הם בספטמבר. ובאמת לא הגיוני לא לתת אפשרות לגשת לגיבוש צנחנים לאלה שצריכים.

למעלה