כמה שאלות

8-AN

New member
כמה שאלות

אני עכשיו בן 16 ו3 חודש. הבנתי שאפשר להתחיל ללמוד נהיגה מ16 וחצי. 1.אי אפשר לפני? 2.כמה זמן בערך לוקחת תקופה של 28-30 שיעורים? בממוצע ובהתחשב שאני לא ילמד כל יום... 3.מאיזה גיל בדיוק אפשר להוציא רישיון? (17 או 17 וחצי) 4.אם אפשר ב17, נניח והוצאתי ב17 וחודשיים ככה והתקופת מלווה נשארה חודשיים, צריך להישאר עם מלווה עד 17 ו-4 חודש או 17 וחצי? כי אמרו לי שהתקופה של החודשיים מלווה זה רק אם זה יוצא אחרי 17 וחצי. יעני שאם אני מוציא רישיון ב17 ו5 חודשים ואז זה משנה התקופה של החודשיים מקווה שהשאלה ברורה 5.כמה ריאלית האפשרות שהחצי שנה מלוה תיכנס לחוק? ומתי להערכת מישהו היא תעבור אם בכלל.

idandi

New member
וכמה תשובות:

1. אי אפשר לפני. תיאוריה מותר לעשות אך ורק מגיל 16 וחצי ומעלה 2. תלוי אם אתה עושה 2 שיעורים בשבוע אז תחשב לבד זה יוצא משו כמו 3-4 חודשים. 3.רשיון מגיל 17. 4. מלווה חודשיים מאז שהוצאת רשיון. לא משנה באריזה גיל הוצאת תרשיון גם אם הוצאת ב-17 בדיוק ב-17 וחודשיים נגמר המלוה.

אני מקווה שאני צודק...

1. לא. 2. כמה זמן לוקח? זה תלוי בך, תפתח לוח שנה ותעשה לבד חישוב כמה שיעורים אתה צריך בשביל למרוח את הרשיון על חצי שנה. אני חושב ששיעור בשבוע יעשה את העבודה. 3. 17. 4. אם יש מלווה חודשיים...ז"א שיש מלווה חודשיים, לא חצי שנה. ולא משנה אם אתה 17 או 17 וחצי. 5. ראילית, אבל לא ידוע כמה זמן יקח לחבר'ה בכנסת לזוז (תזוזו לאט, תזוזו לאט!).

למעלה