כמה שאלות...

tamar brandy

New member
כמה שאלות...

1. לקחתי משפחה לחופשה ושהבת יצאה מהשירותים היא חיתתה בתחת והתלוננה וגם מתי שהיא ובעלה ישבו ליד המדורה היא קמה וחיתתה שוב בתחת! למה היא עשתה את זה???? 2. איך אני שוברת את הטלויזיה???? 3. אחרי כמה זמן הסים יכול להיות חולה??? השארתי אותו בחוץ, הכנסתי אותו כל שניה לבריכה והם לא נהיים חולים (מתעטשים) 4. איך אני גורמת לסים לעזוב את הבית???? סים גדול כמובן לא את הילדים? 5. הסימס 2 כבר יצא באמריקה??? אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות האלה...

תשובות

המחלה של הסימס והמקרה שיש לילדה אצלך אלו דברים שמאקסיס אכן עשו, יש כאלה שחושבים שאלה באגים, אבל לא יודעים... וזה נדיר מאוד שסים נהיה חולה... גם מה שקרה לך עם הילדה זה נדיר. את הטלויזיה את שוברת עם סים שיש לו 0 Neat באישיות - שזה אומר שהוא לא מסודר. 4. סים עוזב את הבית לאחר המון מריבות עם בני הבית. 5. הסימס 2 לא יצא באף מקום. הוא יוצא ברחבי העולם (ארה"ב ואירופה) בתחילת שנת 2004 בין החודשים ינואר - מרץ.

Sweet Angel12

New member
תשובות...

1. לי זה קרה כי הם היו חולים או כי הם היו צריכים לשרותים אבל אח"כ זה עבר להם.... 2. לא זוכרת... 3. הסימים לא נהים חולים מדברים כאלה תקני להם אוגר ותגידי להם לשחק איתו הרבה ואז הוא יעביר להם מחלות... 4. אם את רוצה שסים יעזוב את הבית את צריכה לעשות שהוא ירגיש רע ובמיוחד שהיה לו מינוס ממש גדול עם מי שגר איתו בבית. 5. לא מקווה שעזרתי!

tamar brandy

New member
עוד שאלות...

6. היום התקשרו אליי ואמרו לי:"?do you canoe" מה זה??? לחצתי אוקיי וזה לא עשה לי כלום! 7. מה המשמעות של הקודים האלה ואיך עושים אותם??? interests mansion edit char visitor_control אולי יהיו עוד שאלות אבל אני אשים אותם בשרשור הזה...

Sweet Angel12

New member
יכול להיות

שזה ילדים שכיאילו "עובדים" על אנשים בטלפון אבל זה לא עושה כלום (אם זה זה...) את כל הקודים את צריכה ללחוץ על שיפט כונטרול C ואז מופיע לך למעלה מלבן שאת יכולה לכתוב בו ת'קודים.... לגבי הקודים אני רק יודעת שבעזרת ויסיטור כונטרול את יכולה לשלוט באורחים את השאר תחפשי במדריכי צ'יטים (סימיל) ....

tamar brandy

New member
אבל איך????

איך שולטים באורחים? עשיתי את זה וזה אמר לי שזה לא נכון!!!

black kitten14

New member
אוקיי...

הקטע עם הטלפון קורה לי הרבה פעמים. לפעמים מתקשרים לומר לך שזכית בכסף ולפעמים סתם, אל תתיחסי לזה. אני רק יודעת שהקוד interests מראה לך את הדברים שהסימים מתעניינים בהם, אבל זה רלוונטי רק לסימס ה-1 כי מ"יוצאים קבוע" והלאה את יכולה לראות את זה ליד המתנות שיש לסים וליד האופי שלו.

תשובות שוב...

6. זה מין דבר שעשו שמתקשרים אליך לטלפון בלי סיבה... מ"יוצאים קבוע" והלאה אין את זה. והקודים האלה לא קיימים בכל התוספות...

tamar brandy

New member
אז באיזה...

תוספות הם קיימים ואיך מבצעים את כל הקודים??? אני יודעת כבר על מה ללחוץ כדי שיהיה לי את המלבן הקטן והירוק אבל אחר כך????

למעלה