כמה שאלות...

כמה שאלות...

מי צם? ממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש סליחה? מה אתה מתכננים לעשות....

LiA n

New member
אני->

לא צמה אבל לכל מי שכן צום קל וגמר חתימה טובה:) וכמו כל שנה יושבים פה בקריה-במרכז.....

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אממ אז ככה...

אני צמה. שנה שעברה צמתי ולא זכור לי שהיה ממש קשה... נקווה שיהיה צום קל לי ולכולם ...=] אני חושבת שאני צריכה לבקש סליחה מ2 חברות טובות טובות שלי שהיה לי איתם ריב ענקי השנה... למרות שלא עשיתי כלום אני מתנצלת ומהגר חברה שלי שבזמן האחרון אני קצת מתעלמת ממנה כי לא תמיד יש לי חשק לחברה... אז סוריי! מתכננים לעשות איפה?! במה?!

אמממממממ

אני אצום כמה שאני אוכל.. ואני מבקש ואבקש סליחה מכולםםם
לפעמים פוגעים באנשים בלי שיודעים.. אז..הסליחה הזו פונה לכללללל מי שפגעתי\העלבתי או לא משנה מה..

ככה...

אני לא צמה... אין לי שום סיבה. אני לא מבקרשת סליחה מאף אחד כי שוב,אין לי שום סיבה. אדם שפגעתי בו ביקשתי ממנו סליחה במשך השנה, ועם פגעתי בו ולא ביקשתי כנראה אני אומדת מאחורי המעשים שלי.

../images/Emo45.gif+../images/Emo31.gif

גם אני לא צמה כי אין לי סיבה. אנשים שפגעתי בהם (במודע) התנצלתי בפניהם כשזה היה טרי. התנצלתי בפני רב החברים על שאולי פגעתי בהם (ואני לא יודעת על זה). אשמח אם יודיעו לי על כך
חתימה טובה וצום קל

coolel

New member
כמה תשובות

אני צם לבקש סליחה? אני מניח שיש כמה... ההורים, החברים.. מתכננים לעשות? מה שאפשר במגבלות הצום... כנראה להסתובב קצת עם חברים בערב וביום לקרוא ספר שאנחנו צריכים לקרוא לשיעור אנגלית או משהו...

שיהיה לך צום קל:)

אני צמה בין הארוחות:) ו..בן אדם שפגעתי בו,אני מבקשת סליחה על המקום... לא מאמינה בשטיות האלו,ושלא תבינו לא נכון, אני מאמינה באלוהים,מאוד... אבל היהדות הוסיפה כל מיני דברים מפגרים... בתנך רשום את עשרת הדברות ועוד כמה חגים, ובבן טדם שפוגעים לא מחכים עד כיפור לבקש סליחה.... לפי דעתי:)

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif .............

אממ שאת פוגעת מבן אדם את כן מבקשת סליחה אבל ביום כיפור את מבקשת סליחה מכולם, גם ממי שפגעת בו ולא שמת לב ככה אני חושבת

ayelet 1

New member
אני ...

אני צמה... צמתי כבר שנתיים... בשנה הראשונה היה קל, ששנה שעברה היה יותר קשה!! הלוואי יהיה קל השנה... ואני מבקשת סליחה מכולם... כאילו- ברור שקשה אני פוגעת במישהו אני מבקשת סליחה אז... אבל אני מבקשת סליחה שוב... אולי מישהו נעלב ולא ידעתי...?

למעלה