כמה שאלות

כמה שאלות

יש לכם בתחנות פעילויות חברתיות? טיולים למינהם? אין היחס בין המתנדבים לבין הנהגים? וגם בנסיעות.... אגב תרשמו גם מאיזה תחנה אתם...

רותם1000

New member
תשובה

שלום לכולם!!!!!! אני ממד"א כפר סבא. אצלנו בתחנה יש מזכירות נוער שזה נציגים שנבחרו והם דואגים לכל ענייני המתנדבים מול אחראי המתנדבים. הם מארגנים לנו גם פעילויות חברתיות. היחס בין המתנדבים לנהגים מאד תלוי גם בנהג וגם במתנדב, אבל בעיקרון עם רוב הנהגים היחסים ממש ממש סבבה מקווה שעזרתי לך... אגב מאיזה תחנה אתה? ביי ביי ויום נעים

לא,כללית...כי שמעתי מחברים בתחנות

שונות שהתחנה שלהם דיי מסריחה,וכאלה שבאים אלינו,לחולון לרוב נישארים... כאילו יש לנו אחלה תחנה.... מיתנדבים, נהגים,פארמדיקים וכאלה...כולם בסבבישן אצלינו :)

מד"א נתניה

יש יחסית הרבה פעילויות חברתיות, לא טיולים, אבל בהחלט מסיבות וכאלה... היחס בין הנהגים (שחלקם מתנדבים) למתנדבים הוא די טוב, אפשר לומר שכל הנהגים (פרט לאחד), מתנהגים בהחלט בכבוד לכל המתנדבים. היוצא דופן היחיד הוא נהג אצלנו בתחנה (אקונומיקה בודאי יודע\ת למי אני מתכוון) שמאמין שלמתנדבים חדשים אין סמכויות ואיו להם את היכולות לעשות כלום, ולכן כל נסיעה הופכת איתו לסיוט... אבל כמו שאמרתי, הוא היחיד!

במד"א נהריה....

היחסים מצוינים, תמיד יש נהג אחד או שניים שהם חיים מלהציק וכו' אבל היחס מעולה ובקשר לפעילויות דווקא יש הרבה, שבוע הבא אנחנו (המתנדבים) עושים קומזיץ בחוף הים...הייתה מסיבת מתגייסים חודש שעבר, יש ימי כיף ובקיצור הכל די סבבבי.

amitzahavi

New member
כמה תשובות

קודם כול שלומלום לכולם, אני עמית ממד"א מודיעין. אצלנו בתחנה יש פעילויות חברתיות כמו על האש-ים וכו' ואפילו העירייה מערגנת לנו החודש הופעה של "מה קשור" שצריך להיות פייייייצוץ! היחס בין המתנדבים לנהגים וחובשים המתנדבים טוב מאוד , לפי מה שאני מרגיש. אני אישית מאוד מרוצה מהיחס שיש. יש כבוד, יש אמון, יש צחוקים וכיף. באמת אחלה תחנה שבעולם יש לנו עם אחלה מתנדבים! תמיד כיף לבוא. יש גם כמה וכמה עובדים נחמדים שאפשר לשבת לדבר איתם, לצחוק ולהתייעץ איתם וגם ללמוד מהם.

למעלה