כמה שאלות

כמה שאלות

יש לי רק כמה שאלות: 1. עשיתי צניחת טנדם בפארדייב ועכשיו אני רוצה לעשות קורס AFF, האם תהיה לי הנחה על הקורס? 2. לצנחנים שבינכם: אחרי קורס AFF אפשר לעשות קורס למתקדמים בסגנון מסויים, ואחרי הקורס הזה, לאן מתקדמים? מה עושים? סתם צונחים להנאה? תודה מראש על כל אלו שיענו לשאלות שלי.

noamk

New member
ובכן....

1. הכי פשוט זה להתקשר ולשאול במועדון. רק הם יכולים לעזור לך בענייני כספים. 2. מכיוון שכל צניחה טומנת בחובה כ- 40 שניות של נפילה חופשית בלבד, אז עקומת הלימוד והשיפור היא די איטית, מצד שני, (כמעט כמו בכל דבר אחר בחיים), אין סוף לכמות הדברים שאפשר ללמוד. רוב האנשים, שאינם עוסקים בתחום כמקצוע (מדריכים, מקפלים וכו') עוסקים בזה לשם ההנאה בלבד (אבל כל הזמן מנסים להשתפר, וללמוד דברים חדשים). גם אנשים עם אלפי צניחות יכולים ללמוד דברים חדשים....

תודה אבל....

יש בפארדייב אירודיום? כי אם כן, אפשר להשתפר מהר יותר... עוד שאלה: עם כל הכבוד לספורט הזה, זה ספורט יקר ואפילו יקר מאוד בשביל תחביב, לא כל האנשים יכולים להרשות את זה לעצמם והאנשים שעושים זאת בשביל ההנאה ולא בשביל המקצוע צונחים לבד הרי, אז איך אפשר להשתפר או ללמוד דברים חדשים בצניחת סולו?

noamk

New member
בבקשה....

אין בפרדייב אירודיום. אירודיום אכן אמור לשפר את הביצועים, ולכן אם באמת השיפור והביצועים בלבד עומדים לנגד עינייך, תמיד אפשר לבחור באופציית חו"ל, שם ניתן למצוא אירודיום לכל מטרה. עניין המחיר - אין מה לעשות - זה תחביב יקר, למרות שאני יכול לחשוב על כמה וכמה תחביבים יותר יקרים. האנשים שעושים את זה רק להנאה (ואני ביניהם), לא צונחים רק לבד, אלא צונחים עם אנשים אחרים שהם באותה רמה פחות או יותר - למרות שהשאיפה הכללית היא תמיד לצנוח עם אנשים שרמתם גבוהה יותר, על מנת ללמוד ולהשתפר. (וכמובן שגם צניחות סולו משפרות - כל זמן אויר תורם....). מקודה אחרונה - תמיד, וכמעט בכל מקום, ניתן לקחת צניחות הדרכה וקורסים, עם מדריכים מנוסים, על מנת להשתפר. בשורה האחרונה, צריך להתיחס לזה כאל כיף נטו, אלא אם כן יש לך תוכניות עתידיות לעסוק בזה כמקצוע......

oferbar

New member
תשמע

השם שלך נשמע ממש מעניין

ace spade

New member
דברים שעשיתי עם חברים

יש מעט מאד חוויות שאני זוכר יותר לטובה מאשר לצנוח עם חברים. מאחר שתקשורת מילולית אינה אפשרית, והכל זה עניין של שניות ספורות, אז התקשורת הלא מילולית מגיעה לאיכויות נדירות. אל תזלזל בעניין הזה של "סתם צונחים עם אנשים".

למעלה