כמה שאלות

john doe 122

New member
כמה שאלות

1. האם צריך ללמוד על המנוע לתיאוריה (שמעתי מחברים שיש רק איזה שאלה אחת מתוך השלושים על המנוע) 2. הבנתי שאפשר להבחן על התיאוריה במשרד הרישוי מיום ראשון עד חמישי מ-7:30 עד 12. כלומר אני יכול לבוא גם ב-10 ולהתחיל את הבחינה? 3. כמה זמן הבחינה?

mc bige

New member
כמה תשובות

1.צריך לדעת על המנוע כי בכל זאת נותנים שאלות...לא הרבה...איזה 2-4 שאלות בממוצע...אבל עדיין צריך ללמדו על זה גם לידע אישי! 2. אפשר לבוא להבחן לא משנה מתי כל עוד משרד הרישוי מקבל נבחנים באותו הזמן....אז כן אתה יכול לבוא ב10 3. אין זמן לבחינה....הזמן הוא שלך אתה יכוןל לשבת עליו חצי שעה וגם שעה וגם שעתיים....זה מתי שאתה מסייןם את הבחינה זה הזמן....

likig

New member
../images/Emo73.gif

יש שאלונים שונים בכל שאלון מספר שאלות על המנוע . לדוגמה כמה טיפים שאלות לגבי כל כמה זמן יש לבצע טיפול ? זו סוג שאלה שהתשובה משתנה בסוגי הרכב השונים לכן התשובה הנכונה הינה לפי הוראות היצרן.כמו כן מה לחץ האוויר הדרוש בצמיגים.וכו שאלה נוספת שמבלבלת ,מהו סדר הפעולות של המנוע? התשובה הינה יניקה,דחיסה,עבודה,פליטה. כיצד זוכרים את הסדר הנכון,פשוט חושבים על תינוק קודם הוא יונק לאחר מכן דוחס זה עובד בבטן ואז התינוק פולט.

Black Shark

New member
בכל מקרה כדאי ללמוד על המנוע

אני למדתי עליו והכל ובסוף לא הייתה לי אפילו שאלה אחת עליו (בתיאוריה שהייתה לי היום ועברתי אותה בראשונה
) אבל בכל מקרה למדתי על זה ואם הייתה במקרה שאלה על זה בתיאוריה הייתי עונה עליה בלי הרבה בעיות (נראה לי). כדאי לבוא כמה שיותר מוקדם אם אתה לא אוהב לחכות בתור וכאלה,מי שאוהב לחכות שיבוא מתי שבא לו. ותישאר שם כמה שבא לך (כמו שאמרו מעליי)

למעלה