כמה שאלות

• פותח הנושא KIKI
  • פורסם בתאריך

KIKI

New member
כמה שאלות

א) החשוד המיידי זה הסרט שבו מופיע רוברט דה נירו וואל קילמר (לדמות שלו קוראים כריס שהרליס)וזה על שוד משאית עם שטרי חוב? או שזה היט? ב)יש איזשהוא סרט של קוונטין טרנטינו שבו השודדים קוראים לעצמם בשמות של צבעים-האם זה כלבי אשמורת? סליחה אם בלבלתי הכל, אני פשוט חייבת לעשות סדר.

yuval-LASKIN

New member
:) כמה תשובות

בקשר לראשונה - היט זה עם רוברט דה-נירו ואל פאצ`ינו, לא ואל קילמר... בקשר לשנייה - כן, כלבי אשמורת של טרנטינו זה זה עם: mr. pink/blue/white...... אבל אין mr. black כי כולם היו רוצים...לעזאזל, הטרנטינו הזה חתיכת גאון!!!!! אני היחיד פה שמכיר את הסרט From Dusk `Till Dawn שלו? כי זה פשוט סרט מהמם שלעולם לא הגיע לקולנווע בארץ...הסרט פשוט מראה עד כמה הוא מטורף...ואני לא יהרוס ויגיד למה. פשוט חובה. למרות שהמון יחשיבו אותו לסרט זבל....הוא מתחיל בסגנון נורמלי ומיוחד כ``כ כמו כל סרט שלו והופך להיות מתח-בדיוני עתיר אפקטים מאוחר יותר...מ-א-ו-ד מוזר.

KIKI

New member
תודה+שאלה

קודם כל תודה בקשר לכלבי אשמורת. בקשר לחשוד המיידי (ולא היט)-רוברט דה נירו וואל קילמר משחקים חלק מקבוצה תחת פיקודו של דה נירו, ששודדת משאית? השאלה האם זה היה בהחשוד המיידי או בסרט אחר). בקשר לסרט שהזכרת, ידוע לך אם הוא הגיע לארץ בווידאו? תודה מראש, KIKI

yuval-LASKIN

New member
אממממ

אני לא זוכר אם זה היה החשוד המיידי - אבל לא נראה לי... אני ראיתי את From Dusk `Till Dawn בלייזר דיסר אצל חבר שלי, תנסי לשאול בספריות אם יש אותו...אין לי מושג אם תרגמו/הביאו אותו בקלטות.

החשוד המיידי

ובכן, KIKI, החשוד המיידי הוא סרטו של בריאן סינגר ושיחק בו קווין ספייסי, בתפקיד מיסטר וורבל. סרט מעולה. לא, אין שם שוד מכוניות, כן, לכי דחוף לראות.

shlomimi

New member
תשובה על שאלתך

הסרט עם רוברט דה נירו,ואל קילמר,ואל פאצ`ינו(ועו מלא שחקנים גדולים ומוכשרים כמו ג`ון וויט,נטלי פורטמן,אשלי ג`ד ועוד) זה כן היט בניגוד למה שאנשים מסויימים אמרו פה,וזה ממש סרט כלי,מותח ועשוי היטב מאותו במאי שעשה את ``המקור`` המעולה

shlomimi

New member
המשך תגובה

ולמי שעדיין לא מאמין לי אני מצרף תמונה שתוכיח את דברי חד-משמעית

shlomimi

New member
קוונטין טרנטינו

למה אתה מתכוון כשאתה אומר ``מיוחד כמו כל סרט שלו``? הוא ביים בחיים שלו כולה 4 סרטים ופרק של ``ER`` אבל אתה צודק הוא באמת חתיכת גאון ואחד הבמאים הגדולים אי-פעם

למעלה