מחכה שיהיה טוב
New member
כמה שאלות......
שלום לכם, אם הגעתי לכאן אז מצבי לא טוב. או שאולי דווקא כן טוב כי אני מתחיל לעשות משהו
אני, כמו כל אדם נורמאלי, רוצה חום, אהבה, התחשבות וכו'. לצערי אישתי היא לא טיפוס כזה והיא גם מודה בזה. מה שמעניין אותה בחיים זה לא יצירת בית חם ואוהב. יותר גורע, מיד פעם היא תופסת קריזות ומתחילה להשתולל ולנהוג באלימות. פעם הייתי מחזיר לה אבל הפסקתי. בקיצור אני בכיוון של שבירת הכילים. גם היא לא בדיוק מתנגדת אבל שמה לי כמה תנאים שקשה לי לקבל אותם. אז על זה רציתי לשאול אותכם. היא מאימת שאם נמכור את הדירה ונחלק את הכסף היא תלך לגור באריאל כי שם ניתן לקנות דירה זולה. אני לא מוכן שהבן שלי (בן 9) יגור בשטחים. זה גם ירחיק אותי ממינו פיזית. היות ואני יודע שהיא עלולה לנהוג בחוסר תבונה ואפילו בטיפשות ולעשות מעשים נמהרים - אני מבקש ממינה שתיהיה לי זכות לאשר את מקום מגוריי של הבן שלי. זה אולי נשמעת דרישה מוגזמת אבל היא כבר אמרה לי "אם 90 אלף דולר שיהיו לי אני הולכת או לאריאל או לגני אביב בלוד". רק חסר לי שהבן שלי יגור ליד נארקו דילרים. היא עושה את זה בכוונה כי היא לא רוצה לאבד דירה שלנו בפ"ת. זה מה שמעניין אותה. אם יגידו לה שאני מסתלק ומשאיר לה את הדירה – היא תקפוץ על זה. אבל אז אני אשאר בלי כלום. וזה אחרי 10 שנים של תשלומי משקנתה כבדים שרק אני משלם מחשבון בנק שלי. גם אני רוצה פינה משלי. ואני חושב שהרווחתי ביושר את החצי שלי של הבית. בקיצור, תעזרו לי. איך יוצאים מה פלונטר?
שלום לכם, אם הגעתי לכאן אז מצבי לא טוב. או שאולי דווקא כן טוב כי אני מתחיל לעשות משהו