כמה שאלות

Hot Butter

New member
כמה שאלות

יש לי כמה שאלות בקשר למשחק Dragon Ball Z :Budokai (סוני 2) 1. האם אפשר לקפוץ? 2. האם אפשר להתכופף? 3. האם אפשר לעוף מבלי שמעיפים אותך? 4. איך אפשר לטעון אנרגיה? 5. האם אפשר לפתוח כמה משחקים של story ? 6. האם באימונים (פרקטיס) אפשר להתאמן שתיים ביחד? 7. האם לשחקנים יש באמת קצת תרגילים כמו שמראים ברשימת התרגילים באימונים או שצריך לפתוח אותם?? 8. איך מגינים? 9. איך משנים מיימד? 10. האם הסאיינים יכולים להפוך לקופים הגדולים? אם יש לכם תשובות לשאלות אודה לכם מאוד אם תענו לי וגם תגידו לי איך לעשות זאת!

ב י ס ל י

New member
אני אנסה לענות

1 - 2 - 3 לא 4 אפשר אבל אני לא יודעת איך תסתכל במקשים זה יענה לך על כמה שאלות 5 מה? לא מובן. 6 כן 7 .. טוב יש לי את המשחק אבל מזמן לא שיחקתי. הסאיינים לא יכולים להפוך לקופים, מגני בכפטורים האלה שאפשר להזיז, אלה שלמטה (שככתי איך קוראים להם) אלה שמזיזים, אז לוחצים עליהם. לא שיחקתי מלא זמן אני לא אשמה בטעויות.... לפחות עזרתי בהגנה...

Hot Butter

New member
טוב...

אבל איך מתאמנים שתיים ביחד באימונים?? ואיך פותחים כמה משחקים של story מבלי לשמור על אותו אחד?

ב י ס ל י

New member
להתאמן ביחד...

נכנסים לאימונים (ששני השלטים בתוך הסוני..) ונכנסים לאפשרויות בלחיצה על start באסה, אי אפשר לפתוח משחק חדש מבלי למחוק את הראשון

למעלה