כמה שאלות.....

טאש

New member
כמה שאלות.....

הי אסתר קראתי ונשמע לי מוזר, אז רציתי לשאול: 1. האם אוקסיטוצין עובר דרך חלב האם? כלומר, האם בהנקה התינוק מקבל אוקסיטוצין? 2. האם אסור להניק כשעה לאחר פעילות גופנית (בגלל חומצת חלב בשרירים)? ועוד שאלה אחרת:
האם מותר להשתמש בסטרפסילס (לכסניות מציצה לגרון) בהנקה? תודה ובוקר נפלא

oxytocin is present in breast milk

and does appear in neonatal blood serum. It is thought that not only does the baby receive oxytocin via the milk, but also produces it in the gut. It's function in the neonatal gut is not totally understood. There are rumours that breastfeeding after exercise is not recommended becuase of lactic acid in the milk.....so what if there is lactic acid in the milk!! Think of mothers in countries who are breastfeeding and working in the fields.......this research smells of artificial milk company propaganda to me. Strepsils should not be a problem........why do you ask?​

לאה_מ

New member
תרגום: אוקסיטוצין נמצא בחלב אם

ומופיע בסרום הדם של תינוקות. סבורים כי התינוק לא רק מקבל אוקסיטוצין בחלב, אלא גם מייצר אותו במעי. התפקיד שלו במעי של התינוק אינו מובן לחלוטין. יש שמועות שהנקה אחרי פעילות גופנית אינה מומלצת בגלל חומצת חלב בחלב...... אז מה אם יש חומצת חלב בחלב!!! חשבי על אמהות במדינות שמניקות ועובדות בשדות..... המחקר הזה מריח לי מתעמולה של חברת תמ"ל. סטרפסילס לא צריכים להוות בעיה.........למה את שואלת?

טאש

New member
קודם כל תודה רבה על התשובה ועל

התרגום. אני שואלת לגבי סטרפסילס כי מעקצץ לי בגרון. למרות שבעלי היה קצת חולה בשבוע האחרון (ובשבילו קנינו את הסטרפסילס) אני חושבת שלא נידבקתי ממנו (וגם אם כן - לא באופן קשה כמו שהיה לו). לכן אני ממשיכה להניק את נדב ולא מתרחקת ממנו. מקווה שאני לא טועה בעניין.....

YOu should keep breastfeeding him

even if you are sick. that way he will get the antibodies against whatever it is that you have. just wash your hands often and if you are really sick, you can put a mask when you are near him, but DO NOT STOP BREASTFEEDING!!! Feel better soon.​

justmom

New member
תרגום: המשיכי להיניק אותו גם אם את

חולה - כך הוא יקבל את הנוגדנים כנגד מה שזה לא יהיה שאת חלית בו. הקפידי רק לשטוף ידיים לעיתים קרובות ואם את חולה, תוכלי ללבוש מסיכה כשאת לידו, אבל אל תפסיקי להיניק! החלמה מהירה.

למעלה