כמה שאלות

Prodigal sun

New member
כמה שאלות

1.מי הבא להוציא דיסק בארץ.?ומה קורה עם דיסק של הארכיון נדמה שיש להם הרבה חומרים מופצים סתם באינטרנט 2.איפה אפשר להוריד באטלים מהג'י ספוט? 3.קילה פריסט בא בסוף בעצמאות?

bugib

New member
כמה תשובות..

1. הבא להוציא בארץ זה כנראה כלא 6-בחופש הגדול, אבל זה אף פעם לא בטוח...לא שמעתי שהארכיון עובדים על דיסק.. 2. נסה במירק או תבקש מילדים נחמדים שיתנו לך... 3.כן..עם רמדי וקאפדונה אבל זה לא חשוב מצידי ששניהם ישארו העיקר קילה

יש משהו שיעזור לתשובה הראשונה

אתמול הלכתי לדיזינגוף סנטר וראיתי את סיקס אז הוא אמר: 1.זה סגור שבחופש הגדול יוצא הדיסק שלהם!!! 2.הוא אמר שיצא בזמן הקרוב סינגל של הדיסק!!! ואני אומר ששווה לחכות

kref

New member
זה לא הכי עוזר שזה סגור

זה תמיד יכול להפתח (מה?) כל הזמן דוחים וקרה כבר שדיסק היה סגור על יציאה ובסוף נדחה.

Killa TzzzT

New member
ואני אומר שאין כזה דבר שזה סגור...

והוא לא יכול לדעת מתי יצא הדיסק...

baduist

New member
קצת בעניין.

* השמועה אומרת שסיקס עובד על אלבום סולו.... *אני מאמין שהאלבום של מומי יֶצא לפני האלבום של כלא6, גם שנה שעברה סיקס אמר שבטוח בקיץ... אין מה לעשות, אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה בעניינים האלה. זה לא ממש תלוי בכלא6 או במומי. *בקיץ אמור גם לצאת אלבום של קוואמי. שוב, אי אפשר להתחייב, אבל כרגע אני לא רואה סיבה למה שזה יתעכב, קוואמי טוען שחברת תקליטים או לא זה לא שיקול. *הארכיון, עד כמה שהבנתי לא עובדים ממש על אלבום, אלא מחכים להשתחרר קודם מהצבא. בינתיים הם לא מתנדנדים על ערסל או משהו, הם עובדים ועובדים, על סקיצות, וחומרים שאולי ישתלבו באלבום. לדעתי שווה לחכות להם, אני מאמין שהזמן יעבור מהר מאוד והם יביאו לנו אחלה דברים. מעבר לכל זה, ההימור שלי, הוא שאלבום ההיפ-הופ הבא שיצא בארץ יהיה מבית מוקי ופילוני או סאב והצל...בינתיים הם היחידים שעושים יותר משמדברים. או ששומעים אותם יותר מששומעים עליהם. או משהו כזה:) או מה שתרצו.:) סופשבוע נעים, מותקים:)

kref

New member
זה היה השירשור שבו נתנו לינק

לבאטלים שהעלו לא נראה לי שזה עדין עובד (להוריד כמעט בטוח לא עובד אבל אני חושב שאפשר לשמוע. לינק

למעלה