כמה שאלות...

zohark

New member
חחח נעלבתי../images/Emo7.gif (בקשר לקפיצות)

הסוסה שלך זאת רוזי לא? סתם ניחוש ... לפי הלשון...לא ידעתי שמורידים על זה נקודות בדרסז'! בגלל זה הילה מתחרה איתה בקפיצות? דרך אגב...מי בא לחוות אמיר מחר????!!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?

תשובות שלי../images/Emo28.gif

1) הרבה מאוד פעמים, כל ה3 שנות רכיבה הראשונות שלי היו רק בלונג' אני עושה לסוסים הרבה פעמים לונג'. לא לעבוד הרבה, עבודה בלונג' היא עבודה כפולה, הסוס עובד על שיווי משקל ובמעגל הרבה זמן. 2) אם אתה מפחד מתחרות למה להתחרות? לפני תחרות צריכים להיות רגועים ולבוא כדי להנות ואז לא נלחצים 3) אל תקפוץ, למה לקפוץ אם אתה לא נהנה מזה? 4) קפיצות כי אז מה אם נופלים, אפשר לחתוך את הקטע בעריכה 5) אליפות הצפון(בתקווה לעלות לגמר אזורי) כרגע אני מדורגת במקום הראשון בהפרש של 19 נקודות ממקום שני
בקפיצות ראווה. 6) כיף!!!! על טאורה זכיתי ראשון ועל זאוס (פעם שניה שרכבתי עליו) מקום שישי ב90

לונג' זה.......

שאתה מחזיק חבל ארוך ביד שמחובר אל ראש הסוס עם ראשית בית או ראשית רכיבה והסוס רץ מסביבך במעגלים....

shanyz

New member
תנקס!../images/Emo13.gif זה מה שעיתי היום בשיעור

הראשון... עכשיו אני יודעת איך קוראים לזה! אגב, שאלתי את המדריך תוך כמה זמן אני מתחילה ללמוד קפיצות והוא אמר 5 חודשים.. חלק פה אמרו לי שאיזה שנתתים יקח לי!! חחה

זאת רק אני

או שגנית מחזיקה את החבל הפוף? אמורים להחזיק ביד שקרובה לראש הסוס את החבל וביד השניה את השוט/חבל עודף. אם היא היתה עם שוט אז השוט היה לפני הפנים של מיסי.. ולא נראה לי היא היתה רוצה לזוז עם שוט מול הפנים...

חחחחחחחחחחח

היא מחזיקה הפוך אבל זה היה בידיוק לדשניה שבה היא עשתה תלונג' היא עוד לא יודעת לעשות היא סתם רצתה להחזיק כדי שאני אצלםםםםם

כנסי...

א. בכל חווה מתחילים ללמוד קפיצות בשלב אחר... ב. יכול להיות שהמדריך מאוד התרשם ממך והוא חישב (לעצמו) שתוך 5 חודשים הוא יביא אותך למצב שהוא יתחיל ללמד אותך קפיצות,אבל עכשיו זה תלוי בך אם תשקיעי ותתאמצי את תגיעי להשגים טובים והמדריך יקדם אותך מהר ואולי (למרות שאנ לא ממש בטוחה) תוך פחות מחמישה חודשים את תתחילי ללמוד את הבסיס של הקפיצות... וגם ככה בהתחלה של הקפיצות לא ישר עובדים על קפיצות אלא בהתחלה על קורות עץ (שנקראים קוובלטים) שמונחות על הרפצפה ואותן את צריכה לעבור ויהיו עוד כל מיני תרגילים... אבל העיקר שאת נהנית ושיהיה לך המון המון המון בהצלחה... מצורפת תמונה של לונג' בקפיצות... ודורון לך הייתה תמונה יפה של אלמוג בלונג' קפיצות....

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

shanyz

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אממ כן הוא אמר שכאילו בהתחלה אני אעבור מעל עצים כזה שהיו על הריצפה..
ולתמונה שלפני, של מיסי, היא חמודה:-9 מיסי כאילו...

למעלה