כמה שאלות...

S H I L G I

New member
כמה שאלות...

זה נכון שצריך לאליפות הצפון בכל מקצה עניבה? ידעתם שאליפות הצפון תהיה אצלנו?

shaililo

New member
אוף אני שונאת את יגור!!!!../images/Emo28.gif

לא לקחת אישי!! ואם (אם אם אם אם אם אם) אני יצליח לעלות לאליפות... אז זה ממש חרא... כבר עדיף ניר דויד... ונראה לי עניבה צריך רק למקצים הגבוהים יותר.

דבר ראשון לא צריך בכל מקצה עניבה..

רק נראה לי ממטר ומעלה ...... לנו זה דווקא טוב... קרוב.. אבל גם אליפות הארץ ביגור?? איזה באסה לכם....

למה ביגור?

כל רוכבי יגור, לא לקחת את זה אישי! פשוט, למרות שאני לא מדורגת כי לא התחריתי הרבה השנה, בכלל... אבל פשוט, לכל מי שמדורג בחווה שלי ויוצא על פוצ'יני המדהים אז יהיה לו כיף, כי פוצ' ממש משתולל לפעמים ביגור! חחח איזה נשמה טהורה הפוצ'י הזה! הוא ממש תותח, פרוע, שובב, מלך, חמוד, מתוק ונשמה טהורה! הוא מת עליי.... אני מקווה..... לכל מי שמדורג ולכל מי שמתחרה באליפויות ובכלל... בהצלחה רבה@ נטע את מדורגת? מי מדורג בפורום?

אני גם לא אוהבת את יגור בגלל

המנז'ים שמה... אבל יש לי קצת מזל ביגור בזמן האחרון... וזה גם הכי קרוב אלינו אז נוכל להוציא את כל הסוסים.. אבל גם אליפות הארץ שמה?? איזה חרא....
נטע מדורגת עם לאדה. סתיו עם אזארו עוד המון מדני היי לשעבר ועכשיו גם מדורגים ב70 (קרן בטח מדורגת גם ב80 עם דרבי) דין וליאל בטח לא ימשיכו על אזארו ואלאדין.... אבל גם נופר נכנסה.. מצטערת אם שכחתי מישהו ב70.. אה כן גם אח של אבישג וטל נכנסו.. ב90 אני נכנסתי לאליפות הצפון אני או מקום ראשון או שני... ודרור נכנסה מקום 5 לאליפות המרכז

bitonano

New member
אח של אבישג לא מדורג../images/Emo7.gif בגלל

שבתחרות שעברה ביגור ימח שמה המאמנת שלו התבלבלה ושמה אותו ב-80 במקום בשיבעים וזה הרס לו את כל הדירוג...... הבאסה של השנה שלי.

לא בטוחה שזה מחק לך..

זה מוחק רק אחרי 2 תחרויות בגובה יותר גבוה.. בדוק! אם אתה לא תתחרה עוד 80 ותסיים ב70 אתה תכנס ל70

לא בטוחה שזה מחק לך..

זה מוחק רק אחרי 2 תחרויות בגובה יותר גבוה.. בדוק! אם אתה לא תתחרה עוד 80 ותסיים ב70 אתה תכנס ל70

למעלה