כמה שאלות

bing123

New member
כמה שאלות

יש לי בולם פשוט יחסיתrst mag tl אחרי רכיבה רטובה מאוד אתמול ושטיפה עצבנית הוא כאילו נתקע מה זה יכול להיות? איפה אני יכול לקנות חולצת רכיבה יפה באזור חיפה? אני מתכוון לקנות דוושות שטח אני מתלבט קצת כי אני רוכב גם לפעמים ליד הבית אז זה סיפור להחליף דוושות לכל רכיבה או לרכב בעיר עם דוושות שטח אפשרי? תודה מראש

IlanShacham

New member
כמה תשובות

לגבי הבולם אני לא יודע.. חולצת רכיבה טובה ניתן לקנות בכל חנות אופניים רצינית. בקישורים למעלה יש את רשימת החנויות המומלצות על ידי חברי הפורום, כנס לאחת מהן. כשאתה אומר דוושת שטח אני מניח שאתה מתכוון לדוושה אוטומטית שמתחברת לנעל. יש דוושות דו-שימושיות שבמרכזן יש את המנגנון המתחבר לנעל, ומסביב יש מסגרת רגילה כך שניתן לרכב גם עם נעליים רגילות. במגזין אופניים האחרון יש כתבה מצויינת על כל הנושא.

rafulj

New member
לגבי הבולם

סביר להניח ששכבת הסיכוך (גריז) המאפשרת לצינורות להחליק נשטפה או התמצקה. זה תוקע את הבולם. הטיפול הוא פירוק הבולם, ניקוי יסודי, גירוז מחדש (בגריז יעודי לבולמים!) והרכבה. תגש לחנות עם תכנאי טוב והוא בודאי ידע מה לעשות (במרכז הכתובת המומלצת היא קובי בסידן בהרצליה). אם אתה בעל חוש תכני והרפתקנאי כנס לאתר של החברה ואולי מסבירים שם מה לעשות במידע התכני. למניטו ורוק שוקס יש אתרים מעולים המסבירים, בלווית צילומים, כיצד לבצע תהליך זה.

למעלה