כמה שאלות...

NilliHateDBZ

New member
כמה שאלות...

רם נבות (שד דרגונבולי) אמיתי אמר את רמת הכוח של "ווג´יטה" בעונה שניה... מי זה ווג´יטה ? ומתי תהיה העונה השניה ?? ומי יותר חזק גוקו או פריז ? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תענו לי !

Light woman

New member
אוי וי.... טוב.. אני אסביר...

וג´יטה הוא בעצם.... אוי וי הזוועה.... וג´יטה הוא מקיטה... ואני לא אחזור על השם הזוועתי הזה יותר, תודה. פריז הוא בעצם פריז´ה, ופריז´ה בעיקרון יותר חזק מגוקו שגוקו מגיע לנאמק, אבל אז... זהירות ס]וילר אל תמשיכו לקרוא אם אתם לא רוצים להרוס לעצמכם.. אבל אז שגוקו רואה שקרילין ווג´יטה מתים ופיקולו פצוע ממש ממש קשה (אוי פיקו´ש אל תדאג! אני אציל אותך!) הוא מתעצבן מאוד והופך לסופר סאייאן אחד, ואז הוא יותר חזק מפריז´ה ומנצח אותו.

ash 1

New member
אני יודע חלק

וג´יטה- זה השם האמיתי של מקיטה (עיוות של המדובבים שלא מבינים חצי דבר בדרגון בול) העונות- העונה הראשונה עוד לא נגמרה זה סתם תרוץ של ערוץ הילדים כדיי שלא יכעסו עליהם שהם הפסיקו באמצע בקשר לגוקו- זה תלוי מתיי... בתחילת הסדרה (עד הקרב ביניהם) פריזה יותר חזק אבל במשך רוב הסדרה גוקו חזק ממנו פי מיליון (הגזמה) ולסיכום- ערוץ הילדים מורכב מאנשים מושחתים וטיפשים

לפני הקרב שביניהם

גוקו יותר חלש מפריזה (ובבקשה לא פריז, כי זה אויב, לא עיר האורות...), אבל כמו שאמרו כאן קודם
גוקו מתעצבן ובעצם בגלל שהרגש שלו כל כך קיצוני הוא הופך לסופר סאיאן והופך ליותר חזק מפריזה. אפילו יש פרק שקוראים לו super sayia-jin. freeza´s bigget fear. בטוח יש לי שגיאה בשם אבל בקיצור הרעיון הכללי שפריזה היה מודע לזה שגוקו יכול לפוך לסופר סאיאן, במיוחד גם בגלל האגדה של הסאיאנים. האגדה היא שסופר סאיאן מופיע כל אלף שנים, וגוקו הוא הסאיאן השני שהופך לסופר סאיאן, ולאחר אלף שנה, אבל האגדה הזאת נשברת כשכל יתר הלוחמים הסאיאניים גם הופכים לסופר סאיאנים (ע"ע וג´יטה, טראנקס, גוהן, גוטן ולא יודע, אולי יש עוד). וואו זאת הרגשה טובה סופסוף לדעת משהו שמישהו אחר בפורום לא יודע על דרגון בול.

ash 1

New member
למה כל הספויילרים???

הבן אדם בסך הכל שאל מי יותר חזק לא צריך להרוס לו שליש מהסדרה רק כדיי לענות על השאלה באמת...

למעלה