כמה שאלות

  • פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

dopey_wizard

New member
אני יכתוב כמה שיטות..

אבל לא עכשיו... שאני יתפנה.. עוד כמה שעות או מחר אחרי צהריים..
 

suki da yo

New member
אם אתה טוב בדימיון עצמים

ואתה יכול לשמור על הדמות של עצם בראש שלך למשך זמן ארוך , אז קודם כל אני מורידה בפניך את הכובע. לקח לי כמעט שנה להיות מסוגלת לעשות את זה ליותר מחצי דקה, וגם זה לא תמיד.... ופשוט תעבור לעצמים מורכבים יותר, ובסוף, תבנה לך בראש דמות של עצם שלא הסתכלת עליו קודם, ישר מהראש. אני בדרך כלל בוחרת גוף תלת מימדי כלשהו ( גליל, פירמידה וכד´) ופשוט מפרקת אותו בראש שלי בכל מיני צורות.
 

jbu

New member
תודה על המחמאה!!!!!../images/Emo9.gif

אני גם לקחתי את זה לרמה קצת יותר גבוה אני יצרתי צי´פ מרוצים ודמינתי את זה בכיתה ואז סובבתי אותו אבל אני חייב ללמוד לעשות את זה עם עיניים פקוחות משום שאני לא רוצה להיות (קצת) מוגבל ליצירת כישופים בעזרת טקסים אלה במקרים שאני יהייה חייב (באופן יחסי) לעשות קסמים מחוץ לבית ללא הכנה מוקדמת (חוץ מהאימונים היומים) ולכן אני צריך לדמין בעיניים פקוחות. נ.ב לכול אלה שמתחלים עם דמיון מודרך הינה שנה תרגלים שהכי עזרו לי: 1)לדמיין נרות 2)הדמיית פרחים(במאמר רק שאני התחלתי את האימון בזמן שאני עושה מדיטציה) ולזה שאני מצליח לשמור את התמונה להרבה זמן שה בגלל שישש לי תקופת מבחנים וכשאני נח אני מפרק קוחות בפיזיקה בדמיון. וכשאתה לומד כול היום אין לך כוח להחליף תמונה (אתה פשוט יושב כמו זומבי).
 

jbu

New member
עברו כבר 5 ימים ואף אחד לא ענה לי

עברו כבר 5 ימים ואף אחד לא ענה לי על השאלות .....בטח כולם יצאו לחופשה
 

dopey_wizard

New member
שיטות ליצירת קשר עם מדריך רוחני

אני יסביר תבסיס ותוכל לשלב עם דברים משלך כדי שיצא לך כמה שיותר טוב בישבילך בגלל שהשיטות שלי הם לפי ה"טעם" שלי... אז ככה: מדיטציה: טוב.. עשה מדיטציה... עצום עניים נשום דרך האף ותוציא דרך הפה נשימות ארוכות בקצב איטי... תתרכז.. דמיין את הגוף מתנקה מכול האנרגיות השליליות שיש בך... הרגש כול חלק בגוף מתנקה... דמיין אנרגיה חיובית נכנסת לגופך ומנקה אותו מאנרגיה שלילית... מדוט... התרכז... הירגע......... הרגש את כובד הגוף... כשאתה מרגיש רגוע מספיק ובשלב של רוגע דמיין את עצמך נמצא במקום מסויים (בחר מקום שנראה לך כמקום טוב בישבילך.. אני למשל אוהב "ללכת" ליער עם עצים גבוהים ונחלים וכו´...)... דמיין את עצמך במקום שלך.. עכשיו מצא שער כולשהו.. או דרך כולשהיא למקום הרוחני שלך... (זה יכול להיות גשר לחלל זה יכול להיות שער שמשגר אותך או סתם מערה שנכנסת לתוך פנים האדמה... כנס לשם... עכשיו הזמן את המדריך הרוחני שלך... דבר איתו... שאל שאלות עצות והכוונות... לאחר סיום ה"שיחה" אל תישכח להודות לו ולהיפרד... אפשר לשאול גם איפה הוא מעדיף להיפגש איתך... ונגיד הוא יקח אותך לאיזה מקום ואז פעם הבאה דמיין את המקום הזה... אל תשכח שהדרך היא פשוט לזרום עם זה ולהתרכז.. והעיקר עם לא מצליחים ..- לנסות שוב.. חלומות..: יש איזה דרך דרך חלום צלול .. לא זוכר ממש... אבל בערך אותו העיקרון כמו מדיטציה... רק בתוך חלום .. בכול מקרה... עם יש ידע ונסיון בחלומות צלולים- שווה נסיון.. הייתי ממליץ כמה ספרים בנושא כדי ללמוד טוב את הנושא. בהצלחה!
 
למעלה