כמה שאלות!!!

ikari

New member
כמה שאלות!!!

יש לי צלחת של 90 ס"מ, ואני מעוניין לקנות אחת של 1.8 מ´ ויש לי כמה שאלות: 1) אילו לווינים אני יכול לקלוט בגודל צלחת שכזו 2) אילו ערוצים יש בלווינים האלו שמשדרים את ליגות הכדורגל של אנגליה, איטליה, ספרד וגרמניה 3) איפה אני יכול לרכוש את הצלחת 4) האם מכשיר HUMAX5400Z שיש ברשותי כרגע יהיה יעיל גם במקרה הזה 5) האם יש כאן מתקין אמין וזמין, ומה המחיר של כל הסיפור הזה??? בתודה מראש.

ikari

New member
אולי כי אף אחד לא עונה לי

ולא אני לא מאמין שלאנשים בפורום הזה אין תשובות לשאלות האלו!!!

תראה אתה כותב .

יש לך צלחת 90 ס"מ . יש לך ממיר יומקס 5400 שזה ממיר יקר יחסית לממירים אחרים . ז.א. שאתה מבין בלווינים הרי אתה כבר מישתמש בציוד וקולט תחנות . אז מה אתה שואל שאלות של תם כאילו שאתה לא יודע את התשובות . ומחפש מתקין אמין וזמין . את זה תימצא בדפי זהב. לפורום זה מיתקבלים רק גולשים שמבנים בכל דבר , ולא מתחילים שלא מיתמצאים בכלום ברור אחי שבת שלום

בתאריך 19/11 היצעתה למכירה

צלחת 1.8 למכירה כולל מנועה . וכאן אתה רוצה פרטים על צלחת כזו . תראה אחי או שאתה סובל בבית מחוסר תשומת לב של ההורים . לא כאן הכתובת יש פורום שנוגע בבעיות נפשיות של תשומת לב פנה לשם והם יעזרו לך . כאן נותנים רק יעוץ בדברים טכניים שעומדים ברומו של עול . נא לילחוץ על השם ELIAK ושם יופיעו כל ההודעות שהחבר כתב ותיראו שבתאריך 19/11 הבחור היצעה למכירה צלחת 1.8 עים מנוע . או שיש לו חור בזיכרון , או שהוא סובל מיפצול האישיות שבת שלום

geostant

New member
קרמר... יש לך טעות קטנה גדולה...

ikari הוא זה ששאל על הצלחת 90 ס"מ ו-Eliak הוא משהוא אחר שהציע למכור צלחת 1.8

צודק השמות דומים ובילבלו אותי

גם אחיות מיתבלבלות ונותנות תרופות בטעות . בשנות ה50 הייתי נער והייתי נוכח איך נתנו זריקה בטעות בקופת חולים לחולה וניפטרה במקום ואיך הרופאים היתרוצצו כולל האחות שתעתה בזריקה קורה בחיים

ikari

New member
לטכנאי קרמר

קרמר, תגיד לי, ההורים שלך אחים?. בסה"כ שאלתי כמה שאלות באמת תמימות, ואתה ממש נהיה אובססיבי והולך לחפש שאלות של אחרים בהיסטוריה.

כתבתי שטעיתי בקשר לשמות

שדומים שלך ושל מוכר הצלחת . חבל שלא קראתה . וכתבתה שההורים שלך אחים לא הבנתי את כוונתך .

חברה תיקראו לעצמכם בשמות עבריים

זה לא בושה . ולא כל מיני שמות באנגלית שזה גם מראה על משהוא . כך שנוכל לזהות חבר בשנייה . ולא יקראו תקלות בזהוי

geostant

New member
אני יסביר לך קרמר...

אני יסביר לך למה ההוא עם צלחת 90 ס"מ שאל אם ההורים שלך אחים. אם אחים מתחתנים ונולד להם ילד 90% שהילד יהיה מפגר שכלית. אין לי מושג למה זה קורה, אני לא רופא ולא מבין בזה, אבל ככה פעם קראתי. ביי

רמי א

New member
לי אין התנגדות בשמות לועזיים

וגם בשמות עבריים. אני משמר גם עברית וגם אנגלית. לפעמים אני מדבר בעברית על דברים מסוימים. לדוגמא קורנפלקס=מדגנים טיפקס =מחיקון וידאו קליפ=קליט לזפזפ=לשלטט פעם אני מדבר בעברית ופעם בלועזית. אז בהחלט אין לי התנגדות לא לשם עברי ולא לשם לועזי

למעלה