כמה שאלות

MsPiggy

New member
כמה שאלות

קודם כל - אנג´ל הפך את דרוסילה לערפדית, דרוסילה את ספייק... מה עם דרלה? ואנג´ל - הוא איבד את הנשמה שלו עוד פעם חוץ מהפרק הזה שהיה אתמול בביפ? ואם הוא כן איבד אותה עוד פעם - איך זה קרה? והוא שכב עם פייט באותו הזמן? הוא שכב בכלל עם פייט?

HugMe

New member
כן, הבנתי בסוף ההודעה שכותבים בעצם

פיית - ולא היה לי כוח לתקן את זה
אז אוקי - באיזשהו פרק של אנג´ל פיית אומרת שהיא שכבה עם החבר של באפי, ואם אני זוכרת נכון היא אומרת שזה היה פעמים... אז אוקי - פעם אחת עם ריילי, פעם שניה עם?

resputin

New member
חלק מהתשובות,

מאסטר רוז(האלוהי) הפך את דרלה לערפדה, היא הפכה את אנג´לוס, אנג´לוס את דרוסילה (גם לערפדה) ודרוסילה (חביבת הקהל) את ויליאם (ספייק). אנג´לוס בתחילה, היה ערפד מרושע ורגיל. תחביבו היה לייסר ולשגע את קורבנותיו (ראי דוגמא, מה שעשה לבאפי* -אם היה לי את התצלום של הפריים עם הציור פחם של ג´וייס ישנה, הייתי מעלה אבל.. אין.) -עד שניתקל בקבוצה של צוענים (ג´יפסי´ס, מסתבר שהם הגלגול הקדום של הפולניות, אלה שגם המציאו את ה´טריקים הפולניים´- קבוצות של אנשים בלי *שום* סיבה להתקיים -אבל כל עוד הם יכולים להתעלל באחרים בתהליך? אוקיי..) שדי קיללו אותו להיות בעל נשמה, כעבור *המון המון המון* שנים הוא פגש שד שהעמיד אותו על הרגליים בחזרה, הסביר לו את המצב שלו- הביא אותו להיות הערפד שומר הסדר (והמעיק) שהוא היום וכו´ וכו´ (גם כן!). איבד את הנשמה, כנראה בפרק ששודר אתמול- אני לא ממש צופה בביפ או וואטאבר, כאשר שכב עם באפי שהייתה אהובת ליבו (...בלה בלה בלה, רגע אחד של אושר אמיתי, בלה בלה בלה...). הוא לא שכב עם פיית´. ואם פיית שכבה עם ריילי..? לא ממש זכור לי שזה קרה, אבל מצד שני- זה ריילי, מעולם לא התעניינתי בתפנית שלו בסדרה. ~~לילה~~ נ.ב. >>דיוויד בואי **לא!!** חייזר. הוא אלוהים.

matanbu

New member
ספוילר לרביעית? יש דבר כזה? WHO R U

ריילי ופיית´ שכבו, כשפיית´ היתה בגוף של באפי בפרק WHO R U בעונה רביעית. הקטע שהמאסטר הופך את דרלה לערפדה מומלץ ביותר. זה ממש פרק יפה (גם בלי קשר).

HugMe

New member
יש כזה פרק? לא ידעתי...

אז אוקי - פיית שכבה עם החבר של באפי רק פעם אחת, נכון? לא היה לבאפי עוד איזה חבר שפיית שכבה איתו - נכון?

Lizz

New member
זה תלוי

הייתה סתירה פנימית בסדרה - אומרים דבר אחד, אחר כך מראים לך דבר אחר.. זו לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה. (they chickened out on the slash)

matanbu

New member
ספייק בפרק SCHOOL HARD

"U WERE MY SIRE!!!!!!!" שדים לא משתנים... בלה בלה בלה... כל הדיאלוג הנחמד בין ספייק לאנג´ל שזאנדר המסכן עומד להנשך בערך :)

Buffy1

New member
ב-School Hard

אנג´ל ניסה לעבוד על ספייק והתחזה לאנג´לוס. ספייק לא קנה את זה ואמר לו: "You think you can fool me?! You were my sire, man! You were my... Yoda!" אני ראיתי את הפרק בפעם הראשונה בערוץ ביפ, והבנתי שאנג´ל היה המורה הרוחני של ספייק, לימד אותו דברים וכו´. אני לא חושבת שזאת סתירה כל כך.

matanbu

New member
SIRE זה יוצר, מי שהפך את הבנאדם

לערפד. ככה הסבירו את זה בסדרה בעונה השניה.

ד י י ז י

New member
אויל הוא התכוון שהוא היוצר שלו כש..

הוא יצר את דרוסיליה ויצרה אותו.. וגם הוא המורה הרוחני והכל..

matanbu

New member
וג´וס מה הוא אומר?

"Angel was Dru´s sire -- he made her -- and she made Spike. But SIRE doesn´t just mean [the] guy who made you, it means you come from their line. Angel is like a grandfather to Spike."

אלעד ר

New member
הסיבה שהצוענים קיללו את אנג´לוס היא

בגלל שכזכור לי דרוסילה היתה צועניה. אנג´לוס הרג אותה (ויותר מאוחר היא מתעוררת כערפדה), כנקמה הצוענים החליטו לקלל אותו, הם נתנו לו נשמה כדי שהוא יתייסר בכל ימי חייו על כל הצער והסבל שהביא לאחרים.

Schnickelfritz

New member
לא לגמרי נכון...

זה שני חלקים שונים. אנג´לוס הפך את דרוסילה לערפדה, אבל בלי קשר, הוא הרג איזו צועניה ואז קללו אותו.

nAm250

New member
זה נכון חוץ מהעובדה

שלדרוסילה לא היה שום קשר לזה. זו הייתה סתם צועניה

mscooter

New member
כולכם לא מדוייקים...

דרוסילה הייתה האובססיה שלו... הוא לא סתם הפך אותה לערפדה היומית שלנו... אלא הוא קודם שיגע אותה... הרג את כל מי שהיא הכירה, כל מי שהיא אהבה, עד שהיא ניהיתה לגמרי LUNNY ואז הוא הפך אותה.. חוץ מזה שיש לה מין מתנה.... יש לה סוג של חוש שישי... היא רואה דברים.. לא בדיוק זוכר מה, אבל באחד הפרקים (אולי BECOMING?) יש קטע חזרה לעבר שלהם ומראים את אנג´ל הורג אב כנסיה ובדיוק דרו נכנסת להתוודות... והוא משכנע אותה שהאל רוצה שכוחותיה יהיו לרע...

B a n j o

New member
הוא אמר את זה

שהוא שיגע אותה אחרי שהרג את כל מי שהכירה ואז היא נמלטה למנזר וביום שבו היא הושבעה לכמורה הוא עירפד אותה (Grand Finnale)

למעלה