חלק מהתשובות,
מאסטר רוז(האלוהי) הפך את דרלה לערפדה, היא הפכה את אנג´לוס, אנג´לוס את דרוסילה (גם לערפדה) ודרוסילה (חביבת הקהל) את ויליאם (ספייק). אנג´לוס בתחילה, היה ערפד מרושע ורגיל. תחביבו היה לייסר ולשגע את קורבנותיו (ראי דוגמא, מה שעשה לבאפי* -אם היה לי את התצלום של הפריים עם הציור פחם של ג´וייס ישנה, הייתי מעלה אבל.. אין.) -עד שניתקל בקבוצה של צוענים (ג´יפסי´ס, מסתבר שהם הגלגול הקדום של הפולניות, אלה שגם המציאו את ה´טריקים הפולניים´- קבוצות של אנשים בלי *שום* סיבה להתקיים -אבל כל עוד הם יכולים להתעלל באחרים בתהליך? אוקיי..) שדי קיללו אותו להיות בעל נשמה, כעבור *המון המון המון* שנים הוא פגש שד שהעמיד אותו על הרגליים בחזרה, הסביר לו את המצב שלו- הביא אותו להיות הערפד שומר הסדר (והמעיק) שהוא היום וכו´ וכו´ (גם כן!). איבד את הנשמה, כנראה בפרק ששודר אתמול- אני לא ממש צופה בביפ או וואטאבר, כאשר שכב עם באפי שהייתה אהובת ליבו (...בלה בלה בלה, רגע אחד של אושר אמיתי, בלה בלה בלה...). הוא לא שכב עם פיית´. ואם פיית שכבה עם ריילי..? לא ממש זכור לי שזה קרה, אבל מצד שני- זה ריילי, מעולם לא התעניינתי בתפנית שלו בסדרה. ~~לילה~~ נ.ב. >>דיוויד בואי **לא!!** חייזר. הוא אלוהים.