כמה שאלות

ofir_y

New member
כמה שאלות

יש לי מספר דברים שאני צריך לעשות: 1. החלפת קלאץ´ (ניסינו למתוח אותו, לא כל כך עזר) 2. חור בדוד של האגזוזים 3. נזילת שמן מהמחזיר שמן האחורי 4. החלפת ריפוד הגג (לפי בני, פרוצדורה של 400-500 ש"ח) כמובן ש4 בעדיפות הכי נמוכה... איפה אני עושה את זה? (גר בראשון) , או שכדאי ואפשרי לעשות את זה לבד? מהי העלות? אגב - אם יש מישהו שרוצה להזמין ספר בנוגע לחיפושיות (ספר טכני) מחו"ל ובא לו להשתתף בהוצאת המשלוח - אולי אפילו קבוצה של אנשים, אניא שמח לשמוע. תודה, אופיר

augai

New member
שמן מנוע

בפורם של אחד מהמדינות בארצות הברית ,יש שם מאות מועדוני קירור אוויר (חיפןשיות) טען מישהו שבקיץ אפשר 20 \50 בחורף 40 !? לשיקולכם! דרך אגב ראיתי בשכונה שלי נהגת בחיפושית בלי כנף ימין ובלי פנסים . מראה סוריליסטי במיוחד כאשר חלפה לידי החיפושית המכוסחת הזאת! מאחור כמובן! (עוד חודשיים וקצת למנייק) חיפי שלי תעלה לכביש 1303 super.

KiCKAs5

New member
חחחחח.... ../images/Emo6.gif

למרות שזה היה יותר מצחיק כשסיפרת לנו את זה במפגש... זה עדין מצחיק..

kobix1

New member
אופיר

ככה! את הנזילת שמן מהמחזיר האחורי ואת הקלאץ אתה מסדר יחד ! אז כבר הורדנו את מס הבעיות ל3 !:) את החור באגזוזים את היכול לגשת לכל מוסך שמתמחה בדודים ויעשו לך שם ריתוך אוטוגני ב50 שקלים מקסימום לריפוד בגג הייתי שולח אותך לכל חנות לממכר שטיחים לקנות שם שטיח מקיר לקיר ומדביק אותו לגג אומנם לא מקורי כמו גג של חיפושית אבל לא יותר מ35 שקל ו15 שקל קופסת דבק מגע בכל מקרה אם יש שאלה בעיה אתה מוזמן להתקשר 051378221

ofir_y

New member
תודה קובי

אוקיי נזילה וקלאץ´ ביחד: אני גר בראשון, יש מישהו שעושה את זה? [ועלויות?] או מה לגבי הפרוצדורה של לעשות את זה לבד, מסובך? חור באגזוז - סבבה... לא נורא.. בקשר לגג... יש משהו קצת פחות "ערבי" משטיח? :)

kobix1

New member
לפי דעתי!

תעשה כזה דבר! תקנה מחזירי שמן שיהיה! תביא איתך ארגז כלים מכובד! גק 2 טון ! קלאץ עלי! ותתחיל לעבוד ב12 בצהרים במקום בו אנחנו נפגשים ביום שישי תאמין לי שאף אחד לא ישאיר אותך שם לבד עם מנוע בחוץ! :)))

ofir_y

New member
וואו EASY אתה מדבר עם מתחיל...

נוצרות לי כמה בעיות: 1. איפה קונים מחזירי שמן? מה העלות? ומה זה "כמה" ? ממה שהבנתי זה מחזיר אחד, המחזיר האחורי... [פשוט בחיים לא ראיתי על מה מדובר] 2. ארגז מכובד יש לי.. אבל השאלה היא איזה כלים לשים בתוכו? 3. ג´ק 2 טון? הבנתי החיפושית שוקלת 700-800 ק"ג , מה המטרה? 4. 12 בצהריים - זה חניה של חנויות שם, אני לא אהיה היחידי.. יהיו שם אנשים.. ולא נעים ללכת לעבוד שם לבד בלי לדעת מה אני עושה. וגם הבעיה שיש לי בית ספר עד שעה 13:00 וצריך לאכול אז בוא נגיד שלפני 14:00 אני לא יכול להיות שם, טכנית. (אה.. ותודה על הקלאץ´
)

KiCKAs5

New member
דבר ראשון.. להירגע..

דבר שני.. אופיר , יש את הכלים שלנו וגם מיני ליפט ויכול מאוד להיות שיש לנו גם את המחזירי שמן המהוללים האלה שאם מה שאמרו לי נכון זה בסה"כ הכל טבעות גומי שיכול באמת להיות שיש לנו במחסן .. דבר שלישי.. אני לא יודע איזה חנויות ראית שם , אבל יש שם רק את המסעדה שאני לא ראיתי הרבה שנכנסים אליה.. וגם עם כן , ביג פאקינג דיל.. ובקשר לבה"ס לא יקרה אסון אם תחתוך יום אחד שעה שעתיים מוקדם יותר.. אם צריך אני ארשום לך פתק
בעיה אחרת של שמש עצבנית בצהריים.. אבל נתגבר.. רק צריך מישהו שיודע להוריד מנוע ויכול לעזור..

ofir_y

New member
אני רגוע ביותר..

מחזירי שמן אם זה רק גומיות זה אמור להיות זול, ואם זה זול אז תמיד עדיף לקחת חדש ולא מהמחסן . בקשר לפתק שתביא לי, אצלנו בבית ספר צריך תעודת פטירה בשביל להשתחרר. ואם אני ´אחתוך´ שעתיים, יחתכו אותי.. כבר חתכתי מספיק שעות בשביל החיפושית.. ANYWAY, ב15:00 אני שם. שעתיים וחצי של אור...

kobix1

New member
טוב הבנתי את הרמז

מחזירי שמן אתה קונה בכל חנות לחלקי רכב שמכבדת את עצמה ! אם לא תשיג קח את בטי סע לאזור התעשיה הישן של נתניה יש שם מוסך יגאל ברחוב הרכב 6 תבקש ממנו 2 מחזירי שמן אחורים אני מאמין שהוא יתן לך במתנה אם לא שלם לא איזה 30 שקל ושיחקת אותה! בארגז כלים שלך תשים ראצט חזק עם סט בוקסות מלא כולל בוקסות 17 מילמטר רצוי מסגסוגת חזקה ! יעני כלים שלא ישברו בזמן העבודה! גק 2 טון כדי להחזיק את המנוע אחרי שמוצאים אותו מהמקום ועוד משהו שכמעט שכחתי איזה 4 בלוקים של בניין אל תשאל למה שתגיע תבין !:) תשים גם צידנית עם ארגז בירות קרות ותגיע מוקדם ! לא לפני שאתה מרים לי טלפון מוודא שאני בא לשם להוציא לך את המנוע ! להחזיר אותו אני מקווה שכבר תהיה לנו עזרה! נב תביא שק"ש לכל מקרה....:)

ofir_y

New member
מקווה שהבנת נכון..

טוב מחזירי שמן יש. פתרנו בעיה. בן אדם נחמד שמוכן לבוא לעזור יש, פתרנו עוד בעיה. כלים, יהיה. בלוקים של בניין (אני משער כדי לשים מתחת לגלגלים..) יש. בירות קרות נמצא בדרך :) אבל... אני יוכל להגיע רק בשלוש, זה לא מאוחר מידי? ומה זה שק"ש?

kobix1

New member
אז ככה!

אם אתה בא בשלוש אז תביא איתך בטוח! שק"ש שזה בעברית תקנית שק-שינה! ברצינות אם אתה רוצה לפרק מנוע קח לך לפחות חצי יום חופש 6 שעות אור מינימום וזה כולל את ההפסקות בירה!

ofir_y

New member
../images/Emo5.gif

אין מצב... אני יכול מקסימום (יותר נכון מינימום) להיות בשעה שתיים וחצי שם... בוא נוריד את ההפסקות בירה (אם שותים לא נוהגים), נעבוד נון סטופ (מי שלא עובד על האוטו בשישי, לא יסע בשבת) - לא נוכל להספיק? יש אור עד חמש וחצי שש גג. (מקסימום נשאיר את המנוע בחוץ ואני אקשור את בטי לחיפושית של רוני..)

H a D a R s

New member
מה ערבי ?

תראה את הגג של החיפושית שלי ותגיד אם זה נראה לך ערבי...

H a D a R s

New member
באה...

תמיד אני באה... אבל רק מדי פעם אני בא
עבודה וכאלה... ביום שישי הבא עלינו לטובה אני מקווה שאוכל להגיע

ofir_y

New member
כמובן ששכחתי משהו..

כמה יעלה לי להוסיף מראה ימנית? וכמה עולה לעשות צבע? [זהו בינתיים, למרות שאני בטוח ששכחתי עוד משהו]

ofir_y

New member
ידעתי ../images/Emo70.gif

ברקסים ... בעצירה החיפושית סוטה שמאלה

Morticia

New member
מראה ימנית וטיפול באגזוז

מראה ימנית התקנתי ב"הרקולס" ברח´ סלמה (מולו יש אתר היסטורי פרטי שלי, אני אסביר לכם במפגש אם אצליח להגיע אי-פעם, זה לא לאינטרנט). ואח"כ כשגנבו לי את המראה הימנית ברמת גן החלפתי את שתי המראות, הם מתמחים במראות ומתייחסים יפה לחיפושית. לא רחוק משם נמצא מכון הדרום שם תמצא את "המשתיק" (בחיי, זה השם) אצלהם תיקנתי את החור באגזוז. זה היה מצחיק מאוד, החיפושית שלי עשתה רעש של ארבע חיפושיות בריאות, אזעקות של מכוניות הופעלו כשעברתי לידן, ואנשים התכופפו בחרדה כי חשבו שמדובר ביריות (וזה היה כשהמצב הבטחוני עוד היה סביר). מורטישיה.

למעלה