כמה שאלות

כמה שאלות

1. מה התדירות שאתם מבקרים אצל ההורים של בעלך? שלך?
2. כשאתם באים אתם עוזרים לערוך, לסדר, להגיש, לפנות?
3. משתתפים פעילים בשיחה?

כרגע-בכלל לא
(אולי יהיה פעם בשנה ואז נבקר הרבה
)

אבל בגדול, היינו מגיעים לשם די הרבה כי גרנו די קרוב אז לפחות פעם בשבוע היינו שם- לא תמיד לארוחה.
בהתחלה כשעברנו לגור ביחד הרגלנו את כולם שמגיעים כל סופשבוע לארוחה וזה היה די מעיק, לדעתי לכל הצדדים אבל אמא שלי וחמותי בחיים לא יודו בזה...
&nbsp
לאט לאט נשבר לנו מזה והתחלנו להפחית בהגעות להורים ואם הגענו זה לא היה תמיד לאכול אלא קפיצה בקטנה- זה לא שגרנו רחוק...

אמרת שאת גרה בארצות-הברית, נכון?

זה באמת קצת בעיה לתת גיחה להורים לשבת.

אז איך הצלחת להעביר את השיעור ההוא באנגלית? נשמע אתגר לא קטן

אכן, ניו יורק

היה מעולה, אני תופסת ביטחון כל פעם והילדים ממש אוהבים את הפעילויות.
אני כל כך נהנית מזה

זה גם מעביר לי את הזמן במהלך השבוע וגם עושה לי כיף בלב שיודעת שאני עושה משהו שאוהבת ותורמת מהידע שלי
.

Amyrlin Seat

New member
תשובות

1. עכשיו, כמעט ולא (אנחנו קצת רחוקים
) כשהיינו בארץ אז כמעט כל שבת, כשהייתי בחופשת לידה הייתי קופצת לחמותי כמעט כל שבוע באמצע השבוע, לאכול צהריים לקשקש וסתם לנוח.
2. בעבר לא כל כך, חמותי לא אוהבת שנכנסים לה למטבח, אבל בשנים האחרונות קצת יותר קשה לה אז היא נותנת לאחרים לעזור, אבל גם אז יש לה הרבה מגבלות: "רק תניחו כאן אל תשטפו" "תשאירו לי לנגב" "תשאירו לי לסדר" בקיצור עדיין קשה לה לשחרר אז לא יותר מדי.
3. וודאי, כולם מדברים הילדים הכלות החתן והנכדים, בבליל רועש של שיחה אחת או יותר שמתקיימות במקביל.

קליספרה

New member
היום נשארה לנו רק אמא שלי והיא לא צעירה

אני משתדלת לקפוץ אליה פעם פעמיים בשבוע ועושה שם כל מה שאפשר, היא ואני זאת השיחה למרות שהיום זה בעיקר מונולגים שלה שרק תהיה לי בריאה
.
&nbsp
כשיורש הקצר היה צעיר בקרנו אצל הורי אחת לשבועיים בערך ואצל חמותי כל יום חול, כי היא טיפלה בילד בהתחלה ובשלב מאוחר יותר אספה אותו מהגנים ומבית הספר. הינו באים לאסוף אותו וכבר אוכלים שם צהרים. שישי שבת נחנו או קפצנו בשבת יחד להורי - לאט הבנתי את הקטע של השיחות? בשביל מ הולכים לשבת בסיאנס?
יותר מאוחר שכולם היו עצמאיים עברו לסידור כמו עם אמא שלי היום - פעם פעמיים בשבוע וגם היא הית קופצת לפעמיים.

sweetdreams

New member
אצלנו

1. אנחנו מבקרים את משפחתו של בן זוגי אחת לשבוע, כי הם גרים די קרוב, ואת משפחתי אני פוגשת בתדירות יותר נמוכה, אחת לחודש בערך, אבל אז אני נשארת לישון שם לילה (נוסעת בשישי וחוזרת בשבת).
&nbsp
2. האמת שלא ממש... אנחנו מורידים מהשולחן אצל ההורים שלו, אבל אנחנו לא עוזרים בלהגיש ובלערוך.
&nbsp
3. בוודאי שמשתתפים בשיחה.

נומלה

New member
היום הרבה פחות

כשגרנו במרחק של חצי שעה נסיעה היינו מתיצבים לארוחת שישי מורחבת מאחרי צהריים עד ערב מאוחר כמעט כל שבוע. להגיש לפנות לא היתה אופציה בשבילי אבל הנוסע המתמיד היה עוזר לפנות ואני הייתי עורכת את השולחן הרבה פעמים. לאף אחד לא היתה רשות להגיש חוץ מאשר לחמותי.
משתתפים פעילים בשיחה?
תמיד. זה משפחה.

dora me

New member
עונה

1) פעם בשבועיים
2) גם אם אני אציע היא תסרב. היא ובעלה עושים הכל. לפעמים אני עוזרת לפנות
3) בטח, בעיקר עם אפשר להתווכח (אבל בצורה חיובית, לא ויכוח עצבני אמיתי)

דווקרא היה נעים אצל ההורים של בעלי.

האווירה היתה נעימה. מה שכן לא הרגשתי בנוח להכנס למטבח של חמותי ולעזור לה, לשטוף כלים למשל. לפנות מהשולחן ,כן.

למעלה