כמה שאלות

smgfan

New member
כמה שאלות

1)למה לא שידרו בסטאר-וורלד את מכושפות מהעונה הראשונה,אלא התחילו מהעונה השלישית? אני בניתי על הערוץ כדי לראות את העונה השנייה. 2)אליסה מילאנו הצטלמה לסרטי פורנו לפני מכושפות? 3)האם כל השמועות מאחורי הסט של מכושפות נכונות? השמועות מספרות שיש תמיד ריבים וויכוחים בין שאנן לאליסה ושהן ממש לא מסתדרות וממש ממש שונאות אחת את השנייה. ועכשיו גם עם רוז מקגוואן יש לאליסה סיכסוך ,זה נכון? 4)נכון שאליסה מילאנו דומה לזמרת שאקירה? (תסתכלו טוב טוב במיוחד בקליפ whenever wherever).

פיתגורס

New member
אז ככה

סטאר וורלד בד"כ רוכשים את הסדרות הטובות ביותר בעונות הטובות ביותר שלהם. הם רכשו את העונה השלישית כי היא הטובה מבין ה-3. לגבי אליסה בסרט פורנו, אין לי מושג אבל היא בטוח השתתפה באחד. שאנן דוהרטי ואליסה באמת שנאו אחת את השנייה על הסט של הצילומים בעונה 3. ולא רק אחת את השנייה. שאנן הייתה נוהגת לשתות, והייתה שיכורה בצילומים וצעקה על הצוות כל הזמן ועל הבמאים. בגלל זה גם פיטו אותה בסוף העונה ה- 3. שאקירה? אליסה? לא!

HuGo Hell

New member
תשובות יותר טובות!../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

1. אין לי מושג למה. זה כנראה בגלל שהם עכשיו הולכים לעשות את כל הסידרות החדשות כי אם לא שמת לב יש מלא סידרות חדשות והם רוצים לעבור ישר לעונה רביעית של מכושפות כי היא העונה הכי טובה. (בינתיים) 2. אמממממ.. סרט פרונו? אני לא חושב אולי סרט שהיא הורידה את החולצה או משהו אבל פורנו פורנו אני לא חושב
. 3. בולשיט! (למה שהקודם אמר) אליסה מילאנו ושאנן רבו.. או יותר נכון לפי אליסה "היה מתח בסט" הן לא הסתדרו במהלך עונה שלישית ואף אחד לא ממש יודע למה. לאליסה ורוז אין סיכסוך.. ממש לא. זאת שמועה. ולמה שלאליסה ולרוז יהיה סיכסוף? 4. ממש לא. אליסה יותר יפה ממנה

Woogyman

New member
אליסה לא השתתפה בפורנו. ../images/Emo110.gif

היא השתתפה בכמה סרטים עם סצינות עירום / סקס, אבל אלה לא סרטי פורנו במלוא מובן המילה (כלומר, הם לא צולמו בשביל הסקס. הסקס בסרטים הוא רק חלק מהעלילה).

HuGo Hell

New member
כמו שחשבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo1.gif

אליסה מילאנו שלי בחיים לא תשתתף בסרט פרונו אליסה שלי רולזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!

הגרהS

New member
טעותתתת היא כן..

חיפשתי פעם בקאזזא קטע וידיאו שלה עם ראין שלה או משהו כזה.. והיא כן השתתפה בסירטי פורנו (לא רק סקס, ולא סקס סקססססס אלא זה חלק גדול מהעלילה אז אפר לקרוא לזה פורנו) ורשום במלא קטעי וידיאו שלה "אירוטיקה" "פורנו" ורק הקטע וידיאו שחיפשתי :((((((( לא מצאתי.. אז שתדעו..

HuGo Hell

New member
היא לא ~.~"../images/Emo1.gif

ראיתי את הראיון איתה בערוץ E והיא לא.

הגרהS

New member
אז אני לא יודעת לפי מה ששמעתי

היא כן... אין לי מושג ראית ראיון שלה בE או שזה היה מאחורי הקלעים של מכושפות כי ראיתי מאחורי הקלעים של מכושפות.. תוכל להגיד לי באייס או לשלוח מסר אישי איפה אפשר להוריד קטעי וידיאו שלה וראיונות הנה האייס:168425609 HaGaR עם יש לך מקור הורדה פליזז תגיד לי

SaberTooth

New member
נו... אז מה../images/Emo35.gif

מה את רוצה להגיד בזה
שהיא יפה
אכן היא יפה. שהיא סקסית
אכן היא סקסית. שפעם פעם היא הייתה זקוקה לכסף והקריירה שלה לא הייתה משהו אז היא השתתפה בסרט כזה
גם זה נכון, אז מה
אני יודע שפעם היא עשתה סרט שחלק מהעלילה שלו דרש עירום, אבל זה בהחלט לא סרט אירוטי.

HuGo Hell

New member
../images/Emo4.gif"../images/Emo1.gif

היא יפה, מדהימה ושקסית. (בלי שגיאת כתיב זה כמו שולתת) ושולתת. היא לא השתתפה. וגם למה? היא עשירהץ היא אף פעם אבל אף פעם לא השתתפה. והיא לר תשתתף. כי אפילו אם היא כן. היו שמים באתרים תמונות אמיתיות שלה והיא לא הייתה טובעת את האנשים שהדביקו את הראש שלה על גופות ערומות

red toro

New member
כמו שכתבתי פה למטה-

היא כן השתתפה, וזה היה לאחר הנפילה הדרסטית לאחר עזיבתה מהתכנית "מי הבוס?", למיטב זכרוני (אני מקווה שאני לא מבלבל עם מישהי אחרת) היה לה קשה להתאקלם בבית ספר כשהייתה נערה, ולכן פנתה לבצפר למשחק, ולבסוף, כשחשבה שאין מוצא, השתתפה בסרט "פורנו".

הגרהS

New member
זה לא בגלל הנפילה שלה

קראתי באיזה אתר שלה שאחרי "מי הבוס?" כולם התייחסו אליה כילדה קטנה ולא לקחו אותה ברצינות.. אז היא לקחה צעד דרסטי והראתה לעולם שהיא לא סמנתה הקטנה..הצטלמה בעירום והשתתפה בכמה סרטי סקס לא פורנווו (שהוגו לא יהרוג אותי) היא הצליחה במשימה...שהיא באה לאיזה טוקשאו המראיין היה בשוק על מה שהיא סיפרה ונראה לי הראו כמה קטעים..

HuGo Hell

New member
האתרים הכל בולשיט ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

לפעמיים. אניווי, היא לא השתתפה. היא השתתפה בסרטים בהם היא חושפת את החזה שלה. כמו "Hugo pool" - "הבריכה של הוגו" סרט מצויין. ולא ממש ראיתי הרבה סרטים איתה לצערי הרב. אבל זה לא סרט סקס ולא פורנו. כמו שאתי אמרה.

הגרהS

New member
וואי אני מתה לראות "הבריכה של הוגו"

שמעתי שסרט שוווההה לא ידעתי שהיא חושפת את החזה שלה שם.. שווה לראות?!? כדאי לי?!? מעניין?!?

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

העלילה של הבריכה של הוגו: הוגו (אליסה מילאנו) היא מנקה בריכות. (לא עצמה אין בריכה..) זאת העבודה שלה. אבא שלה מהמר על סוסים. ואת היתר תראו לבד כי זה סרט מצויין ודיי עצוב בסוף.

red toro

New member
אז ככה-

אליסה מילאנו השתתפה בסרט Embrace of the vampire. לסרט עלילה משלו, וחלק מהעלילה היא שהערפד רודף אותה למנסה לאנוס אותה (אני חושב), בסרט רואים אותה בעירוםו לחקי (רק החלק העליון), והסרט יצא רק לקלטות וידאו, לכן בראיון שהיה איתה בערוץ הבידור, היא אמרה שהיא ואמה פתחו חברה (אני חושב) שתוכל לאתר אנשים שמפיצים את הסרט באינטרנט... מקווה שהבהרתי את הדברים... תומר

HuGo Hell

New member
מה באמת?!?!?!../images/Emo1.gif

לא ידענו.
*בציניות* אני חושב שכולם ראו את הראיון איתה. וזה לא זה פרונו.

למעלה