כמה שאלות

BigGrulz

New member
כמה שאלות

אני מעריץ של אופספרינג אז רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על כמה להקות שדומות להם הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להוריד את הגירסה האקוסטית של come out and play ועוד משהו מישהו שמע על גולדפינגר הם ממש טובים

dansh

New member
תריץ חיפוש על אופספרינג ב-AMG

ותראה מה רשום בsimilar artists

OPERATi0N_iVY

New member
כן ותקבל את הלהקות הכי לא קשורות...

משהו כמו CREED, ANAL CUNT, CRASS, COCK SPARRER, KORN

../images/Emo110.gifגולדפינגר מעולים!

לך לאמאזון דוט קום או משהו תראה את הרשימת שירים של Goldfinger - Stomping Ground ותוריד את כללללל השירים. אלבום מ-ע-ו-ל-ה!!!

dansh

New member
לא ממש... לא בכלל...

VAST,Fuel,Living End,Face to Face,Bad Religion,Kottonmouth Kings, blink-182,Samiam,Rancid,Mr. T Experience,Green Day,Down by Law, Sick of It All,NOFX,Pennywise ורובם באמת נכונים...

Sham 69

New member
תנסה את

AGORAPHOBIC NOSEBLEED אם אתה אוהב אופספרינג.. אתה תאהב אותם..

Ignition

New member
אין שום להקה דומה לאופספרינג

ואני לא אומר את זה בגלל שהם "הלהקה הכי בת זונה הכי שווה שיש" (זה בציניות . כן) פשוט אין מישהו ממש דומה , אבל אתה יכול לנסות את bad religion , pennywise, nofx זה בערך דומה.

BigGrulz

New member
!!!

אתה צודק רוב הלהקות באמת לא קשורות אבל חלק ממש לא רעות ובקשר לאלבופ של גולדפינגר הורדתי אותו הוא ממש מצוין מה עם החדש שלהם איך הוא?

האלבום החדש?

אממ שמעתי רק שני שירים אבל הם לא איכזבו גולדפינגר לא מאכזבים

pikitup

New member
גולדפינגר

האלבום החדש שלהם די גרוע (למעט מספר מצומצם של שירים). סטומפינג גראונד הוא אלבום טוב אבל לא הכי טוב.. הסלף טייטלד יותר טוב האלבום הכי טוב שלהם הוא - Hang Ups

BigGrulz

New member
אם כבר

אם אנחנו כבר ברוח השאלתיות הזאת אז הייתי רוצה לדעת אם sublime זה פאנק?????

xero1

New member
סאבלים זה סקא ספייסל!

סקא סקא.. אין לזה קשר לפאנק.

pikitup

New member
סאבליים

אי אפשר להגדיר את סאבליים כפאנק או כסקא טהור. הכי נכון יהיה להגיד שסאבליים התחילו סגנון חדש שאחריו המשיכו להקות כמו : Long Beach Dub Allstars, Slightly Stoopid, Shortbus ועוד.. זה מעיין שילוב של פאנקרוק, סקא, רגאיי ודאב.

TimBuck2

New member
למי אכפת לעזאזל?

אוהב את זה, אוהב את זה, לא אוהב את זה, חבל. זה באמת משנה איך קוראים לזה ותחת איזו קטגוריה זה נכנס?

למעלה