כמה שאלות--

BOOS123

New member
כמה שאלות--

אהלן!!

אוקיי...התחלתי לתכנן את מסכת השיפורים שאצטרך לעבור, אז כמה שאלות:

קודם כל הנתונים שלי נכון להיום:

פסיכו-711 ( עוד מהתיכון..יש לו פז"מ..) ,
בגרויות- ע"פ י-ם- 11.26 (שום שיפור לא ישנה את זה) , ב"ש- גם ללא שום שיפור ועם הפסיכו הנוכחי אני עומד על סכם 780 (זה מספיק בשפע לא?), ת"א-נע באזור 110-111.5 (תלוי בכמה צליח לשפר ) , טכניון- נע באזור 114.5-115.5 (ע"פ שיטת החישוב החדשה, תלוי בכמה אצליח לשפר).

אוקיי, שאלותיי:

1. עד כמה אפשר לבנות על כך שהסכם הנדרש בטכניון יישאר כמו שהוא עד לשנה"ל תשע"ו ? (כן כן..רק עוד שנה וחצי..), כלומר 93.19 בערך, הרי החליפו שם לשיטת חישוב ברויות חדשה ואולי זה יקפיץ לכל המתמודדים את הבגרויות וממילא גם הסכם הנדרש יהיה גבוה יותר...

2.סכם 780מספיק לבן גוריון בשפע?

3. ברור שאצטרך לשפר פסיכו, כדי להצליח להגיע לסף של ת"א, י-ם והטכניון, השאלה היא , אם אני על הסף המינימלי לקבלה בת"א ובי-ם (פסיכו של 725-730 מביא אותי לשם), כמה בערך אצטרך לקבל במו"ר/מרק"ם? (לגבי ת"א ולגבי י-ם בנפרד)?

4. בטכניון- מספיק שאני עובר את הסף המינימלי, וכבר לא מתחשבים בציונים, נכון? כמה בערך אצטרך במו"ר כדי להתקבל?

תודה רבה לכל חברי הפורום , עזרתכם חשובה, ואם יהיו עוד שאלות...

r o i 1 9

New member
=>

כמה תשובות:

בבן גוריון גם מספיק לעבור את הסכם בעשירית הנקודה ואת מקבלת זימון לריאיון ומשם והלאה, קבלתך תלויה אך ורק בריאיון, כמו בטכניון.

שנה שעברה נדמה לי שהקבלה בטכניון נעצרה על ציון מו"ר של 203 .

romaniaboy

New member
הציונים שלך נמוכים..

למעשה רק לב"ש הבטחת את המעבר לשלב הבא..
בטכניון הסיכויים שלך הם שהסכם יירד ותצליח לעבור ומשם הכל תלוי במו"ר.

בת"א ובירושלים אין לך סיכוי - לפחות לפי מצבך הנוכחי.

לגבי פסיכו - תשאף לציון הגבוה ביותר כאשר 740 זה הציון הסביר "המינימלי" לשאוף אליו.. (כמובן שזה ציון מטורף.. אבל לא לרפואה.)

RBD1

New member
הבגרויות שלו טובות ,הפסיכו יחסית חלש

ובעברית ובת"א לפסיכו יש באיזור ה70% ולכן זה יציב אותו עם סכם לא מספיק

BOOS123

New member
רומניה בוי..ברור שאתה צודק

אני שואף לשפר פסיכו כמובן..
מישהו יודע לענות על שאלותיי? :)

למעלה