כמה שאלות

Li0r1989

New member
חחח את תכעסי נשמה

פשוט אני חושב על זה שזה תחת ומהתחת יוצא קקה ואני חושב על זה שיהיה לי ריח של קקה על האצבע או על הזין

Surrealistical

New member
ההגעלות שלו לגמרי מובנת

אותי יותר מפתיעים גברים שמכניסים אצבע לתחת בלי לחשוב. כלומר, איך אפשר לא לחשוב שזה מלוכלך מחרא? איך זה לא מרתיע אותם?

Berethor

New member
גם לי היא מובנת

מה שלא מובן זה איך מצד אחד הוא גם בעצמו נגעל ולא באמת מעוניין ומצד שני זה הפריע לו שהבחורה לא בקטע. להפך הוא צריך לשמוח שהיא לא בקטע הזה, והיא צריכה לשמוח שגם הוא לא בקטע הזה באמת.

Li0r1989

New member
אני עונה

לא הייתי מסכים כי אני לא בקטע של זיונים בתחת זה מגעיל אותי אני סתם התעניינתי לגבי האנאלי ועכשיו כבר לא בא לי על זה בכלל

אז רגע

אתה לא מסכים כי אתה לא בקטע וזה מגעיל אותך
וזה שהיא לא מסכימה שתגמור לה בפה זה לא בסדר כי זה נורא מגרה אותך??

אולי כל כך עסוק בעצמך ובמה שבא לך או לא בא מהסרטי פורנו שאתה רואה- שאתה לא רואה את חברה שלך ממטר!

Li0r1989

New member
חחח מצחיק אותי שאת כועסת

אני עונה לך ככה כי את כותבת לי שאלות שמזמינות תשובה כזאת מה הקשר לזיין אותי בתחת עם סטראופון היא לא בקטע הזה חחחחח

אני מנסה לעזור לך

להבין איך זה מרגיש שבן הזוג שלך נחוש שתעשה משהו שאתה לא מעוניין בו.
זה הפוך מ"חחח"

מעט גברים מסוגלים להבין את ההרגשה הזו והדוגמא עם הסטרפאון נועדה בשביל זה.

Berethor

New member
זה הייתה אנלוגיה לא רעה לכן

אבל בינתיים זה הוריד אותו עוד יותר מהרעיון של אנאלי אבל לא מהשאר.

Berethor

New member
גם אתה לא בקטע

אבל יש בחורות מסוימות שבקטע הזה, אז היא נותנת לך דוגמה למשהו מיני שבטח לא הייתה מעוניין בו גם אם הצד השני היה רוצה.

Berethor

New member
פשוט תשמח על מה שיש במקום לקטר

יש לך גם מין וגינאלי וגם אוראלי זה דיי ויותר. אנאלי אתה בכלל לא צריך כי גם אתה נגעל מזה וגם היא לא מעוניינת.

Li0r1989

New member
אני חייב לגמור לה בפה

לפחות פעם אחת אולי זה סתם משהו שמדליק אותי וברגע שאני איישם את זה אני יראה שזה סתם

Berethor

New member
אתה רוצה, אתה לא חייב

אני יכול להבין אותך בקטע הזה, גם מהכיוון של למה אם היא במלא יורדת לך אז למה לא תסכים ללכת "עד הסוף" עם זה, אבל זה מה יש, תחלק של הגמירה בפה היא לא מסוגלת לסבול, יש הרבה נשים שככה האמת. אגב אתה מצידך יורד לה או שרק היא יורדת לך?

למעלה