כמה שאלות
א אידוב Member 21/12/13 #2 Google Maps כאשר אני נכנס לאפליקציה אני רואה שם את המקומות ששמרתי: בית עבודה אני רוצה ליצור מקומות נוספים, כמו FAVORITES שיש ב WAZE איך אני עושה את זה? אני לא מוצא אופציה כזאת
Google Maps כאשר אני נכנס לאפליקציה אני רואה שם את המקומות ששמרתי: בית עבודה אני רוצה ליצור מקומות נוספים, כמו FAVORITES שיש ב WAZE איך אני עושה את זה? אני לא מוצא אופציה כזאת
eladts New member 21/12/13 #5 אתה מסמן בכוכב מקומות או כתובות שאתה מוצא בחיפוש, באפליקציה או דרך האתר. https://support.google.com/gmm/answer/3142020?hl=iw
אתה מסמן בכוכב מקומות או כתובות שאתה מוצא בחיפוש, באפליקציה או דרך האתר. https://support.google.com/gmm/answer/3142020?hl=iw
א אידוב Member 22/12/13 #6 עדיין לא ברור... OK אז אני מסמן מקומות בכוכב והם נשמרים איך אני יכול לקרוא למקומות הללו בשם? אני לא מוצא היכן נותנים להם שם משמעותי כמו ב FAVORITS
עדיין לא ברור... OK אז אני מסמן מקומות בכוכב והם נשמרים איך אני יכול לקרוא למקומות הללו בשם? אני לא מוצא היכן נותנים להם שם משמעותי כמו ב FAVORITS
eladts New member 22/12/13 #7 אי אפשר לתת להם שם כרצונך אם זה בית עסק, שהשם שלהם זה שם בית העסק. אם זו שם מספר הכתובות שלך, השם הזה יופיע. אם זו סתם כתובת, היא תופיע כסתם כתובת.
אי אפשר לתת להם שם כרצונך אם זה בית עסק, שהשם שלהם זה שם בית העסק. אם זו שם מספר הכתובות שלך, השם הזה יופיע. אם זו סתם כתובת, היא תופיע כסתם כתובת.
א אידוב Member 21/12/13 #3 My Directions האם יש באפליקציה הזאת תכונות נוספות וטובות יותר מאשר ב Google Maps? ההבדל היחיד שמצאתי הוא שאפשר ליצור מקומות ולשמור אותם
My Directions האם יש באפליקציה הזאת תכונות נוספות וטובות יותר מאשר ב Google Maps? ההבדל היחיד שמצאתי הוא שאפשר ליצור מקומות ולשמור אותם
א אידוב Member 21/12/13 #4 SwiftKey כאשר אני לוחץ על מקשים האות שעליה לחצץי מוצגת לזמן קצר.... זה סטנדרטי הבעייה היא שזה מופיע לשבריר שנייה ממש ואני רוצה להאריך את הזמן שהאות נראית בכמה MS לא מצאתי היכן משנים את זה
SwiftKey כאשר אני לוחץ על מקשים האות שעליה לחצץי מוצגת לזמן קצר.... זה סטנדרטי הבעייה היא שזה מופיע לשבריר שנייה ממש ואני רוצה להאריך את הזמן שהאות נראית בכמה MS לא מצאתי היכן משנים את זה