כמה שאלות

MaLL RaT

New member
כמה שאלות

הייי... יש לי כמה שאלות: 1. מה קרה בפרק הראשון של הסדרה??? 2. לא ראיתי את הפרק שאמבר מתה (אם היא בכלל מתה). אז כאילו מה קרה שם? ואיך זה שהיא תחזור בעונה ה-3?? מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות- מאיה Mall Rats The Rules!!!!

איימוש

New member
תשובות- עם קצת ספויילר בסוף

1. הפרק הראשון לפי האתר הישראלי של השבט: קלואי נמצאה ע"י דאל ואמבר משוטטת ברובות העיר השרופה והנטושה.לקס, ריאן וזאנדרה נפגשים עם זוט, מנהיגם של ה"ארבה" הידועים לשמצה. אבל המשא ומתן איתם, בשביל להצטרף לחבורה הופך למר. הם בקושי מצליחים לברוח. חברם גלן נלקח כשבוי, ולא נראה שוב. קלואי מובילה את אמבר ודאל לחבריה: סלין, פטסי, פול והכלב שלהם בוב. לקס, ריאן וזאנדרה מאיימים לגנוב לקבוצה החדשה המתגבשת את האוכל, אך "הארבה" שוב מפתיעים ורודפים אחריהם. הקבוצה של אמבר מתחבאת בקניון קרוב. "כלבי השטן" - השבט המתחרה על השליטה בעיר מסיח את דעתם של "הארבה", ולקס, ריאן וזאנדרה חומקים שוב, הפעם כדי לרדוף אחרי אמבר וקבוצתה. בעוד הם מתקרבים בצורה מאיימת, הם נכלאים בין גדרות בטחון ע"י ג´ק, שטוען שהקניון שייך לו. ג´ק מזמין את האחרים לישון בחנות הרהיטים. בזמן שהשובים והנשבים מסתדרים ללילה, אנחנו רואים את בריי נע בשקט ברחובות העיר המתה. 2. בסוף העונה הראשונה השבט הלך לחפש מידע על סם הנגד בהר העיט ושם הם הגיעו למבנה ואז המבנה התפוצץ ואמבר וזאנדרה מתו. אבל בעונה השלישית מגלים שאמבר לא באמת מתה אלא רק התעלפה ואבוני הראתה לה תמונה שלה ושל בריי עם תינוק שאבוני אמרה לה שהוא שלה ושל בריי אז בגלל זה אמבר כשהיא התעוררה לא חזרה לשבט והיא הצטרפה לשבט ביער ונהיתה המנהיגה שם ואז נראה לי שזה כשבריי הלך לחפש עזרה הוא שמע על המנהיגה הזאת והתחיל לחשוד שזאת אמבר והלך לשבט שלהם ושיכנע אותה לחזור כדי שתעזור להם נגד הנבחרים. אני מקווה שעזרתי ואני לא בטוחה שהכל נכון במאה אחוז. בכל מקרה אני נותנת לך קישור לאתר הישראלי של השבט כי יש מדריך פרקים, אם תרצי.

אמבר 13

New member
תשובות-ספוילר

1) כמו שנאמר הם הלכו לחפש את סם הנגד. ובפרק הראשון של עונה 2 היה פיצוץ בגלל עומס יתר על המערכת ואמבר וזאנדרה מתו. 2) בעונה 3 שבט אחר מצא את אמבר ולקח אותה להיות מנהיגה של השבט שלו. בריי ראה אצל אותו אחד שמצא אותה (פרייד) את הטבעת ששם על קברה של אמבר וכך בעצם הוא מצא אותה...

THEchosen1

New member
ספויילר ! - מענה

אוקיי , ראיתי את הפרק הראשון בסדרה וזה התחיל כשאמבר ודאל הצילו את קלואי מה "loco´s " ... ואז מראים סצנה שריאן , לקס זאנדרה וגלן בורחים מהם , ולקס פוגש את סלין בגן משחקים .. ובסוף הפרק , בקיצור , אמבר , דאל , ג´ק וקלואי כולאים את לקס ראין וזאנדרה מאחורי הסורגים בקניון... בקשר לאמבר , כן , היא תחזור בעונה 3 - תודה !!!!!!!!!! סוף סוף !!! היא בסוף לא מתה , אבוני הצילה אותה והראתה לה תמונה שלה של בריי ושל תינוק ואמרה שזה התינוק שלה ושל בריי ושאמבר צריכה ללכת...

למעלה