כמה שאלות...

כמה שאלות...

שלום לכולם, אני די חדשה פה (כלומר אני קוראת את מה שכולם כותבים אבל כתבתי בינתיים רק פעם אחת...) ומכורה לסדרה 7 ימים (כמו רובכם, אני מניחה...) רק חבל שאלו שידורים חוזרים ואין פרקים חדשים...
יש לי 2 שאלות: 1. לסדרה יש אתר רשמי שבו אפשר למצוא כל מני דברים על האנשים וכו´? (אם ידוע למישהו כמובן והוא מוכן להודיע לציבור...) 2. באיזשהו שלב ג´ון באלארד נעלם - כלומר הבנתי שהוא נסע לאנשהו ולא חזר, אבל מישהו יכול להסביר לי לאן הוא נסע ומה בדיוק קרה לו? תודה מראש לכל העונים...

bakara15

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

1. לפי מה ששמעתי האתר הרשמי של הסדרה נסגר/לא קיים אבל אם תסתכלי בקישורייה שלנו אני בטוח שתמצאי את מה שאת מחפשת. 2. בקשר לבאלארד, הוא עזב את הפרוייקט נדמה לי, אבל הביאו לו מחליף שעבד איתו פעם (אנדרו אוסלי) והוא מחליף אותו בעונה השלישית.

אמרתי אבל אני יגיד שוב...../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה
לסידרה היה אתר רשמי אך הוא נסגר! (כנראה בגלל שהסידרה הופסקה), אבל ישנם אתרים לא רשמיים טובים מאוד! יש שניים בקישורים של הפורום...הנה עוד כמה:
אתר טוב! - כתבות שונות על הסידרה, ביוגרפיות של השחקנים, תקצירים של כל הפרקים, ראיונות עם חלק מהשחקנים, קטעי הדיבור הטובים והמצחיקים ביותר מכל הפרקים!, מידע על הדמויות, תמונות,פרקים שכתבו מעריצים, ספר האורחים (שם אתם מוזמנים לכתוב על הפרק האהוב עליכם, מה הייתם משנים בסידרה, איזה כוכב אורח הייתם רוצים לראות בסידרה וכו´...יש שם כמה שכתבו מישראל מעניין אם הם מודעים לפורום הזה, או שהם כבר נמצאים בו) וכו´...בקיצור מומלץ!
אתר רק של אולגה ופרקר - אין שם שום דבר מעניין חוץ מתמונות יפות!
אתר נוסף - גם בו אין הרבה...קצת על פרוייקט החזרה בזמן, תקצירים מתומצתים ביותר של הפרקים, ביוגרפיות של השחקנים ומעט על הדמויות, אין שם תמונות חוץ משתיים של כל דמות ליד הביוגרפיה וכו´.. אני מקווה שזה יפסיק בינתיים, חוץ מזה שבכל אתר יש לינקים נוספים לאתרים של 7 ימים...ככה שאת יכולה לחפש עוד! אבל אם תרצי עוד אני יוסיף...
בקשר לשאלה השנייה...כמו שבקרה15 אמר הוא נסע לחופשה על איזה אי (כנראה שלו) והוטר מחליף אותו.

bakara15

New member
אהה ובאתר שאני הבאתי

תיכנסי אליו ותלחצי על הלינקין שמה ויש מלא אתרים על כל מה שקשור לשבעה ימים, ושתבחרי בלינק תכנסי ללינקים ששמה והלאה והלאה

למעלה