כמה שאלות...

כמה שאלות...

הי כולם

מה שלומכם? :)

רציתי לשאול:

1. היו לי כמה מכירות באטסי וקיבלתי תשלום בפייפל(כלומר - אני רואה באתר של פייפל) - אבל אני לא רואה את הכסף בחשבון הבנק שלי חוץ ממכירה אחת. מה עושים?... תוך כמה זמן הכסף נכנס לחשבון מתאריך הרכישה?
2. איך רואים את הזיכוי בחשבון הבנק - כלומר - מי מופיע בשם של "פרטי הפעולה"?
3. פייפל גבו ממני עמלה על עסקה אחת פעמיים - יש לכם מושג מדוע?
3. כשאתם שולחים הזמנה ללקוח - אתם עוקבים אחריה לראות שהגיע ליעדה? או מבחינתכם ההזמנה סגורה ברגע ששלחתם ללקוח ונתתם לו פרטי משלוח?
4. מה קורה אם ההזמנה לא מגיעה ליעדה והולכת לאיבוד?

תודה :)
דפנה

afrigail

New member
כמה תשובות

בנוגע לפייפאל- את לא רואה את הכסף בחשבון הבנק אם לא העברת אותו לשם.
הכסף נשמר לך בחשבון הפייפאל, שהוא חשבון נפרד- וברגע שאת מחליטה את עושה העברה.
רצוי לצבור סכום מסויים על מנת להוריד את העמלה (אם אני לא טועה מעל סכום מסויים לא משלמים או שזה ממש נמוך- לא היו לי מספיק מכירות כדי לדעת בדיוק ;)

בנוגע למשלוח- כשאני מוכרת בארץ אני עוקבת אחרי מס' החבילה וגם מבקשת אישור מסירה בSMS כדי להיות שקטה.
עם חבילות לחו"ל אין אישור מסירה ומנסיוני המועט מס' המעקב מתישהו מפסיק להיות רלוונטי כי בזמן שזה כבר בדרכו לחו"ל זה לא מתעדכן (שוב, זה מהנסיון שלי בלבד).

מה שכן אני מציינת במייל שהלקוחה מקבלת אחרי ביצוע ההזמנה שאשמח לקבל עדכון שהחבילה התקבלה בצורת פידבק לחנות.

מקווה שעזרתי קצת

דווקא יש אופציה של אישור מסירה לחו"ל

זה עולה עוד כמה שקלים והדואר מצרף איזו גלויה כזו שהמקבל חייב לחתום עליה ואת הגלויה שולחים חזרה אליך.

אני שולח בצורה זו רק חבילות יקרות מאוד (מעל 150$)..

זה קצת מסורבל, ולא תמיד זה באמת חוזר. עד כה קיבלתי אחד חזרה מתוך כמה..

RolyzCreations

New member
לגבי גבייה כפולה של פייפאל

פשוט תתקשרי אליהם (יש להם מענה בעברית)

כשאת מעבירה כסף מהפייאל לחשבון בנק מופיע בשורת הפעולה "מסיטיבנק ס.-י".

אני עוקבת אחרי חבילות למדינות שבהן ניתן לעקוב.
אלו המדינות:
אוסטריה, איטליה, איסלנד, אירלנד, ארה"ב, ברזיל, דנמרק, הונג קונג, טייואן, נורבגיה, ניו זילנד, סינגפור, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, קוריאה הדרומית, קנדה, רומניה, שוויץ, תאילנד

אם חבילה הולכת לאיבוד את צריכה לפצות את הלקוח
אם שלחת בדואר רשום את יכולה לתבוע את הכסף מהדואר. יש טופס באתר הדואר.

למעלה