כמה שאלות

עדנונית

New member
כמה שאלות

חזרתי ללמודים אחרי חופשה ויש לי יום אחד שאין לי איפה לשאוב השאלה היא אם בגלל שאני יום אחד אני לא שואבת ירד אספקת החלב.. אני לא מבינה בחלב אבל כשאני שואבת הצבע שלו יותר שקוף למרות שבבקבוק זה יוצא לבן השאלה אם יכול להיות שהחלב שלי פחות מזין כי יש בו פחות שומן{הוא גם לא עולה כל כך במשקל..} ושאלה בקשר לתחליף חלב קיבלתי מתנה מהטיפת חלב את התחליף החדש של טבע אבל הדוקטור אמר שיש שם חומר לא טוב לתינוקות האם ידוע לכם משו על זה?

חזרה ללימודים

שלום רב זה כמובן לא אידיאלי לא לשאוב יום שלם, ואת גם מציינת שהוא לא עולה כל כך במשקל. בן כמה התינוק? אין קשר בין צבע החלב ורמת השומן שבו, ואין דבר כזה חלב לא מזין. אם התינוק לא עולה במשקל צריך לברר כיצד מתנהלת ההנקה, כמה פעמים ביום? ממתי הוא לא עולה במשקל טוב? אם הרופא לא ממליץ על הפורמולה הזו, אני הייתי בוחרת משהו אחר. בהצלחה

עדנונית

New member
בן חודש

שוקל 3.900 בערך{ לא הייתיח בשקילה האחרונה שלו.. אז אני לא זוכרת} עלה ב5 ימים רק 70-90 גרם אוכל גם הנקה וגם תחליף 90 מל בערך אם אני מניקה ולא שואבת אז אנטי לא יודעת כמה הוא יונק

המשך

אני ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה ולבדוק מדוע התינוק לא עולה מספיק במשקל וכמובן לגשת לבדיקת רופא ילדים.

למעלה