כמה שאלות...

plomphy

New member
כמה שאלות...

מה זה פודרה שקופה? מה זה קונסילר ירוק? קונסילר לא אמור להיות בצבע גוף...?

כמה תשובות...

פודרה שקופה זאת פודרה רגילה מאבקה שלא נותנת שום צבע לעור ורק מקבעת את המייק אפ והקונסילר. קונסילר ירוק הוא קונסילר המיועד לכסות את האדמומיות הפנים וזה מה שמייק אפ רגיל לא עושה.

pap:-)

New member
ועוד טיפה הרחבה ../images/Emo45.gif

פודרה שקופה כמו שנאמר נועדה לקבע את המייקאפ ושמה שקופה כי בעצם היא נספגת במייקאפ ומקבלת לבסוף את הגוון שלו . בפודרה מסוג זה לא משתמשים להכהות או להבהיר גוון מייקאפ. קונסילר ירוק אכן מטשטש אדמומיות בפנים כגון פיצעונים ע"י כך שבעצם לפי תורת הצבע ירוק הוא הניגודי של אדום ולכן מבטלים אחד את השני . "לפעמים חשוב לדעת למה כדי שהאיך יצא מושלם "

plomphy

New member
אני קונה את האיפור שלי

בארצות הברית אז אין לי ממש את מי לשאול איפה יש פודרה שקופה (בחנויות ענקיות) אז איך היא נראית? איזה צבע בדיוק יש לה. ויש חברות שהפודרה היא במיוחד ללא שומן אולי גם blamish treatment? (כי קניתי כזה רק פודרה עם צבע אבל אני לא אוהבת אותה...) תודה..

גלי!

New member
קונסילר אמור להיות בטון אחד יותר

בהיר מצבע העור פודרה שקופה רק מונעת את הברק והשומניות של העור ולא מוסיפה שום צבע ולכן היא מעולה!

plomphy

New member
אבל איזה צבע היא? לא יכול להיות ש

היא באמת ש-ק-ו-פ- נתנו לה את השם הזה כי היא לא מוסיפב שום צבע לפנים אבל עדיין יש לה גוון...

גלי!

New member
היא לא שקופה אלא יש בה מעט מאוד

מעט מאוד צבע שלא ישנה את הגוון של המייק אפ ששמת תחתיה.

אני מוסיפה לשאלה....

אני מעוניינת לדעת איזה צבע לפודרה השקופה כשהיא עדיין בקופסא בכדי שאוכל לדעת מה לקנות...

plomphy

New member
אבל כל הפודרות בצבע בז´

בהיר או כהה זה לא העניין. טוב אז שאני לא אשגע פה את כל האנשים שרוצים לעזור. לאיזה חברות יש פודרות שקופות טובות?? ול-gali1n למה? אסור לשיר קצת? join me!!!!

גלי!

New member
plomphy! נבהלתי ../images/Emo2.gif

חשבתי שהתכוונת אליי בנושא האי-הצטרפות לשירה.. אז אני מצטרפת וגם מעודדת קצת שמחה!! אגב, אם את כבר בחנות - אין להם טסטרים? תבואי עם פנים ממש נקיות ואז תוכלי לראות בדיוק איך הצבע השקוף יראה עליך לי אישית יש פודרה שקופה דחוסה של רבלון שהאיכות שלה מצוינת אבל היא טיפה בהירה לצבע שלי אז אני ממש נזהרת ממנה ועוד אחת של קליניק לא דחוסה והיא מ-ע-ו-ל-ה!אבל..מעצבן - יותר יקרה. מה נעשה..

פודרה דחוסה כבר לא נחשבת לשקופה

כי הרי כשדוחסים את הפודרה מוסיפים עוד שומן וזה גם עוד צבע. ככה שמבחינתי היא כבר לא נחשבת לשקופה.

גלי!

New member
את מחדשת לי.. אז למה הם כותבים

על האריזה "פודרה שקופה" . חוצפנים!

plomphy

New member
אוקיי, תודה רבה- ושאלה אחרונה-

מבטיחה!!! איך קוראים לשל הלנה רובינשטיין או כל חברה אחרת באנגלית? (לפודרה השקופה- מה כתוב על הקופסה)

למעלה