כמה שאלות...

• פותח הנושא talrv
  • פורסם בתאריך

talrv

New member
כמה שאלות...

מישהו יודע אם ב"ביפ" רכשו את העונות החמישית והשישית של "באפי" ? שמעתי שמועות שכן ואני נורא רוצה להאמין בהם!! למרות שאני מסתדרת עם האנגלית בסטאר וורלד אבל בכל מקרה עדיף ב"ביפ" עם תרגום וגם פספסתי את שני הפרקים הראשונים של העונה בתקופת הטרום ´באפי´ שלי.. לא שלא ראיתי את כל פרקי באפי אבל התמכרתי מאוחר יחסית... ולשאלה הבאה - למישהו יש מושג אם מתכוונים לשדר מתישהו את אנג´ל בישראל ? פיספסתי את העונה הראשונה... ואם רוצים להבין את השנייה אני רוצה לראות את הראשונה והשנייה מההתחלה!! ואחת אחרונה - למישהו יש כמה אתרים טובים עם סרטוני וידאו של העונות 1-4 של באפי או שתי הראשונות של אנג´ל ? אני רואה אותכם פה מדברים על פרקים שאתם רואים ואין לי מושג איפה להוריד..

HuGo Hell

New member
סטאר וורלד מעצבנים!..

הם מצזנרים.. ועכשיו הולך להיות מכושפות בסטאר וורלד והולכים בטח לצנזר.. והפרק 416 ייאיי אני לא יודע מה הם הולכים לעשות לו
{העונה החדשה}

HuGo Hell

New member
את/ה מדבר/ת על מכושפות נכון?!

אם כן אז עונה רביעית {החדשה שתשודר בארץ עם תרגום ולא מצונזר ב3.10 ^^ יומים לפני יום הולדתי ^^} זה ישודר ב28.8 לשעות פנה לפורום מכושפות .. ל"לוח ארועים" ושם יש שעות.. ולפרק קוראים The Fifth Halliwell... ויש בו הרבה דברים שיצנזרו בטח.. בעצם מה שישאר זה רק שיר הפתיחה..

bigbadjoe

New member
תבדקי

1) לפני כמה הודעות למטה היה שרשור די ארוך לגבי המשך באפי בביפ. 2) ד"א לפי החוקים בפורום אסור לדבר על, או להסביר איך להוריד פרקים ולא לכלול שמות של תוכנות ואתרים שמאפשרים זאת. 3) לא ממש מעניין אותי מכושפות אז אני לא אגיב 4) ברוכה הבאה !

למעלה