כמה שאלות...

orkerist

New member
כמה שאלות...

מתכנן טיול לאוסטרליה וניו זילנד, ויש לי כמה שאלות... 1. ויזה - האם יש צורך בהוצאת ויזה מראש עבור אוסטרליה/ניו זילנד? או שניתן להוציא עם ההגעה? 2. ובמידה ואני רוצה לעבוד בניו זילנד, יש צורך בויזה מיוחדת, והאם צריך להוציא אותה מראש? 3. יש איזשהם חיסונים שצריך לקחת לפני הנסיעה ליעדים הנ"ל? 4. יש ציוד מיוחד שהייתם ממליצים לקחת? [החל מציוד לטיהור מים ועד למה שעולה לכם בראש...] בתודה רבה!
 

sailor

New member
לאוסטרליה צריך ויזה

פרטים, הוראות וטופס בקשה תמצא באתר של השגרירות http://www.israel.embassy.gov.au/tavv/Visas_and_Migration.html בניו זילנד מקבלים ויזה ל-3 חדשים (חותמת) בכניסה והיא ניתנת להארכה עד חצי שנה. 2. ויזת עבודה צריך לבקש מראש. 3. שאל את רופא המשפחה לגבי טטנוס ואולי גם חיסון נגד צהבת למיניה.
 

orkerist

New member
תודה רבה! עוד שאלה קטנה...

ויזה לאוסטרליה - יש צורך לגשת לשגרירות? או שניתן לעשות את זה באינטרנט? ו-ויזת עבודה לניו-זילנד - אותה שאלה...
 

sailor

New member
לא צריך להגיע לשגרירות אוסטרלי

ה, הכל ברשת ובדאר. באתר יש הוראות ברורות. לגבי ניו זילנד, לא פשוט לקבל ויזת עבודה, היא ניתנת רק לבעלי מקצועות נדרשים ולרוב רק למי שמוזמן ע"י חברה מקומית. אם יש לך ספק, טלפון לשגרירות יפתור את הספקות.
 
למעלה