כמה שאלות.....

ismeralda100

New member
כמה שאלות.....

נו כמה ימים לא הייתי ונדמה שכולם פצחו להם בקושיות לרגל השנה החדשה! BTW - לא לשכוח להזיז את המחוגים. מזכיר לי את הסיפור שאח שלי תמיד מספר על 1 הגאונים שבבוקר אחרי החלפת השעון בא לעבודה מת מעייפות. "מה קרה? לילה סוער?" שאל האח. "לא, אל תשאל" ענה הגאון. הייתי צריך להישאר ער עד 2 כי הודיעו ברדיו להזיז בשתיים בלילה את השעון שעה אחת קדימה".

איזה

שעון בן חיל זה אומר שאני צריכה להישאר ערה היום עד 2?

זה טוב ליהודים ?

מצד אחד... מי שצריך לקום בשש בבוקר... ישוב לראות את הזריחה. מצד שני.... השקיעה תגיע מוקדם יותר. והשאלה הנשאלת, מה חשוב יותר... הזריחה, או השקיעה ?

מה טוב ליהודים...

זו שאלה כבדה מאוד. הנה... נתניהו עומד על הכרה במדינה יהודית... כאילו, שהשאלה "מי הוא יהודי", בכלל הוכרעה. יהודי הוא מי שנולד לאם יהודיה ? למי שגוייר כהלכה ? כהלכה ע"י מי ? ע"י הרבנות הצבאית ? ע"י עובדיה יוסף ? ע"י רבנים רפורמים ? אבל... הדרישה עצמה, להכרה במדינה יהודית, גם אם לא ברור, מה זה בכלל מדינה יהודית, האם זה טוב ליהודים ?

Lonely In Blue

New member
הבעיה שלך...

שאתה לא מבין, שנשיא אוניברסיטת אל-קודס קרא את ההודעה שכתבת כאן אתמול בלילה, ובבוקר, עשה מזה ראיון לאל-ג'זירה. הערבים יודעים יותר טוב... עאלק...

תראה...

נכון הוא, שנשיא אוניברסיטת אל-קודס אינו צעיר, ועד כמה שידוע לי, גם אינו גרוש, כך שאין לו כל סיבה להביט לכאן, אבל אני שמח על הקרדיט. יש מצב, שהוא לוקח אותי לעבודה קבועה, להיות לו לכותב הנאומים שלו ?

למעלה