כמה שאלות

כמה שאלות

היי .. 1. יש לי גלקסי אס 9000..ואני רוצה לקנות לו מגן מסך דמוי מראה .. האם הוא מזיק למכשיר עצמו ?( הוא שקוף וכשהמסך נעול הוא הופך למראה ) 2.הורדתי אובו למכשיר לשיחות וידאו הודעות ושיחות קוליות..יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה ..אז זה חינם ?ממש נמאס לי להפעיל ויי פיי בכל שימוש .. 3. מישו מכיר תוכנה טובה להקלטת שיחה ( חינם כמובן )?הורדתי כמה מהמרקט של הקלטה אוטומטית והן פשוט גרועות !!שומעים את הצד השני חלש ..או שאי אפשר להפעיל כשזה עם רמקול .. ושאלה אחרונה :האם אפשר לשנות את הרזולוציה במצלמה הקידמית ? תודה רבה :)))))))))))))

voguemaster

New member
אני אענה לגבי 2

באופן עקרוני לגלקסי יש את היכולת לבצע הקלטת שיחות אבל בפועל אם ה-FRAMEWORK (הבסיס של המערכת) לא מכיל את היכולת - שום תוכנה לא תעזור לך. בלי היכולת המיוחדת בתוכנה תיאלץ להשתמש ברמקול ובאפליקצית ההקלטה הרגילה (שעובדת דווקא יפה מאוד רק צריך לקבוע מגבלה גבוהה יותר על האורך המקסימלי של ההקלטה כי זה בד"כ 5 דקות). ברומים של פיילוט, גרסא 2.2.1 של אנדרויד, יש הקלטת שיחות אמיתית ללא ספיקר מובנית באפליקצית הטלפון. הוא ביסס את העבודה שלו על משהו שעשו ב-XDA. עדיין אין כזה דבר ל-GB אז כל מי שיש לו 2.3 ומעלה עדיין לא יכול.

סיב פחם

New member
אני אענה על 1

לא מזיק בעליל, אבל לקנות מגן מסך כזה זה אחד הרעיונות הגרועים, למעט לכבס את המכשיר. הוא יהיה לחלוטין בלתי שמיש באור יום.

למעלה