כמה שאלות

שחר2011

New member
כמה שאלות

אני צריכה לעבור גרידה בשבוע הקרוב, יש שק אבל אין עובר וכמובן לא דופק שבוע 9. 1. רופא הנשים שלי עובד רק ביום שלישי (הייתי ביום חמישי באולטרסאונד אצל רופא אחר), תוך כמה זמן אפשר יהיה לעבור את ההפלה? זה משנה אם עושים באופן פרטי או בבי"ח? אני רוצה לעשות את זה כמה שיותר מהר.... 2. כמה זמן צריך לנוח אח"כ (יש לי ילד בן 2 בבית...)? 3. אחרי כמה זמן אפשר לחזור לעבודה? 4. בררתי לגבי רפואה פרטית בת"א, יש בבית הרופאים ברחוב ריינס. הרופאים: ד"'ר אויכמן מיכאל, ד"ר אטלס מיכאל, ד"ר שטמלר לידיה ומירפאת סניטס. מישהי מכירה???? יש המלצות לרופאים אחרים בת"א? 5. מה העלות של הגרידה אם אני יעשה אותה באופן פרטי? אני מפחדת..... תודה!

מצטרפת לשאלות

שבוע 8 ללא דופק... כנראה בדרך לגרידה. יש מישהו מומלץ בתל השומר? אם אעשה זאת בבית חולים? גם לי שני ילדים קטנים בבית.

מקוםבלב

New member
היי,

צר לי על האובדן שלך, בד"כ בבתי חולים ציבוריים אין אפשרות לבחור את הרופא המנתח. אני יודעת שהרופא הפרטי שלי מנתח שם הרבה והוא מקסים ומקצועי. קוראים לו דר' אוסוואלדו רבינוביץ. אם תגיעי אליו את יכולה להיות רגועה.

תודה על התשובה

מקווה שהכל יעבור בשלום. ולכולנו מאחלת - ימים טובים יותר. יום טוב!

מקוםבלב

New member
../images/Emo201.gifהיי שחר,

אולי שווה לך לחכות ולדבר עם הרופא שלך ביום שלישי. התורים בבית חולים ציבורי בד"כ יותר ארוכים וצריך להביא טופס 17. את יכולה להתקשר לבתי החולים למרפאות נשים ולברר מתי יש מקום לניתוח. בפרטי בד"כ התורים יותר מהירים אבל אם אין לך ביטוח פרטי העלות יכולה להגיע ל8000 ש"ח אם לא יותר. דר' אטלס הוא רופא טוב את השאר אני לא מכירה. באיזו קופת חולים את? למכבי יש רופאים פרטיים שעובדים דרך אסותא וגם לכללית. שווה לברר. תהליך הגרידה עצמו הוא תהליך קצר בסביבות 20 דקות ואם הכל בסדר משתחררים הביתה לאחר כשעתיים. אני יודעת שזה מפחיד כמו כל דבר שעוברים בפעם ראשונה ובמיוחד משהו כל כך אינטימי. אם תרצי לשאול עוד דברים אל תהססי. חיבוקים והרבה ניחומים.

יעלייה

New member
אני כמה ימים אחרי גרידה בנסיבות דומות

אני בחרתי באופציה הפרטית בגלל שהיה לי חשוב לדעת מי הרופא שיבצע את הגרידה ואכן בגלל שרציתי לעשות את זה כמה שיותר מהר. אם את בקופ"ח כללית, באתר שלהם אפשר למצוא רשימה של מנתחים פרטיים שעובדים בהסדר עם הקופה ואת סכום ההשתתפות העצמית, אני מניחה שיש את זה גם בקופות אחרות. ביררתי לגבי עלות של גרידה פרטית בלי ביטוח וזה היה כ-6,000 ש"ח. אצל אותו מנתח דרך הביטוח המשלים - 247 ש"ח. הפרוצדורה זהה, שווה לברר למה את זכאית דרך הקופה. גם לי יש ילדים קטנים בבית, אז ביקשתי עזרה מקרובי משפחה לימים שאחרי הגרידה. ביום של הניתוח עצמו חזרתי הביתה כשלוש שעות לאחר הגרידה וביליתי את רובו במיטה, הייתי מותשת פיזית ונפשית. למחרת כבר הייתי במצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין חלשה. נראה לי כדאי לקחת בחשבון כשלושה ימי מנוחה. לצערי אני לא מכירה רופאים בת"א. שיהיה בהצלחה, שולחת לך המון חיזוקים!

למעלה