כמה שאלות

כמה שאלות

1. האם רפואה משלימה יכולה לטפל/למזער אקנה [חצ'קונים] בפנים? 2. האם ברפואה משלימה יש אבחון לדיכאון? אם כן, אפשר גם לטפל בדיכאון באמצעות רפואה משלימה? תודה רבה למי שעונה!!!!!

אסתר884

New member
תלוי בסוג הדיכאון

בסוגים מסויימים עדיף לשלוח לטיפול תרופתי שכן זה עשוי להיות מסוכן. יש גם בלבול בין משבר לדיכאון וגם את זה רצוי לברר. יום טוב אסתר

תשובה אחת

1. רפואה משלימה יכולה למזער ולהעלים אקנה. 2. לאיזה איבחון את מתכוונת? כשמטופל מגיע אלי ומתלונן על דיכאון אני מבררת איתו למה הוא מתכון במילה הזאת.... איך זה משפיע על חייו? ממתי זה התחיל? מה מחמיר ומה מקל? ועוד ועוד. עד שאני מבינה את הדיכאון שעובר עליו. ו-כן, אפשר לטפל. אני מטפלת וטיפלתי בדיכאון בהומאופתיה. הטיפול ההומאופתי עוזר מאד בכל המצבים הנפשיים. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה רק שכמובן אני ממליצה

במיוחד על רפלקסולוגיה

0 אור 0

New member
הפורום הזה מיועד לשיח בין אנשי המקצוע

ולסיוע לפונים ומתעניינים בתחום הרפואה המשלימה, אנחנו משתדלים לא לעסוק פה בפרסום עצמי, ולנהוג באופן מפרגן לכל השיטות של רפואה משלימה. כמובן, שבאופן טבעי כל אחד מאתנו נוטה להמליץ על השיטה בה הוא עוסק, ואותה הוא מכיר טוב במיוחד. מוחמד יקירנו חזר לפורום כדי להזכיר לנו בצורה נחמדה את דרך הישר.

אצל גורם מוסמך שמפיק צמחי מרפא

זה חשוב משום שהצמח יכול גם להזיק בשימוש לא נכון - "הפיגם הינו אחד הצמחים הבעייתיים ביותר לשימוש בזמן ההיריון והוא אף ידוע כגורם לכיווצים ועלול להוביל להפלות"; "כאשר השמן נעשה מהעלים הטריים, חומרים מסוימים בו עלולים לגרום לתופעות אלרגיות ופריחות עוריות בקרב אנשים מסוימים". מסיבות אלה וסיבוכים אפשריים נוספים, תני למישהו שיודע מה לעשות - לעשות את זה.

היי מיכל, קצת פרטים על הטיפולים..

1) אפשר לטפל בבעיות אקנה בעזרת טכניקה מיוחדת המבוססת על הרפואה הסינית- דיקור קוסמטי, הטיפול מאד יעיל ומונע את הצורך בשימוש בתכשירים ובתרופות. לעיתים משלבים יעוץ תזונתי להשלמת הטיפול. הטיפול משלב שיטת דיקור מיוחדת (לא כואבת) ושימוש בתכשירים טבעיים ומאד עדינים. 2) רפואה משלימה היא שם כולל למספר שיטות טיפול- לרפואה הסינית דרך יסודית ועמוקה לאבחון ולטיפול . יש ניסיון רב בטיפול בבעיות רגשיות ונפשיות,הטיפול נעשה לאחר פגישת אבחון ארוכה ויכול לשלב גם צמחי מרפא. אפשר לשלב את הטיפול עם יעוץ של פסיכולוג/פסיכיאטר מקוות שעזרנו, מיטל פרץ ומירב סבר. מרכז רפואות

עדינה77

New member
טיפול קניסיולוגיה - מח אחד

שלום, טיפול קינסיולוגיה מח אחד מאפשר למטול לגלות מה חוסם אותו ולמה הוא נמצא במצב "התקוע". וכמובן לשנות את המצב ולפרוח. גם אקנה יכול לנבוע ממצב רגשי של לחץ או סיבה רגשית אחרת ולכן הייתי מתייחסת לשני המצבים כמכלול. בהצלחה

oreni6

New member
ואני ממליץ על טיפולי ניקוי רעלים

מה שעזר לי לתופעות שלשולים,גזים ועצירות הם טיפולי ניקוי רעלים, או בשמם המקצועי הידרוקולוניקס, אני עברתי סדרה מעולה כזו אצל ד"ר ראול ברמת אביב

יעל ND

New member
למיכלוש

1.כן, והנה לך מאמר בנושא: http://www.yaelclinic.co.il/אקנה-וטיפול-לא-תרופתי-בה.htm 2.לאבחן דיכאון יכול אך ורק פסיכיאטר. לגבי הטיפול - תלוי בסוג הדיכאון. יש סוגים, שניתן לטפל ברפואה משלימה, ויש כאלה, שניתן רק לתמוך בטיפול פסיכיאטרי. תמיכה הזאת יכולה להיות מאד משמעותית, אבל עדיין - רק תמיכה. מקווה, שעזרתי

למעלה