כמה שאלות

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
כמה שאלות

בווילד אתה נרדם תוך כדי ערנות ואתה יודע בעצם שאתה חולם אז בשביל שיטה זאת צריך לעשות בדיקות מציאות במהלך היום? כי זה קצת מעצבן הבדיקות. עוד שאלה בזמן האחרון(במשך כל השבוע)לא רשמתי אפילו חלום אחד פתאום אני לא מצליח לזכור.יש איזה סיבה שפתאום אני לא מצליח לזכור שום חלום? אם אני ילד(14 וחצי)אז אני לא רוצה לפגוע בגדילה שלי אז כמה פעמים בשבוע כדאי לי לתרגל ווילד\מיילד? הא עוד שאלה אחת שאלה קצת מצחיקה בווילד אסור לזוז מה בקשר לבלוע רוקXD כי זה מזיז לי קצת תגוף.

Bluescale

New member
תשובות

תראה - יומן חלומות זה חובה כדי להתקדם הלאה. בדיקות מציאות הם גם די חובה - הם דרך להיות מודע לסביבה שלך כדי שתשאל את עצמך גם במהלך החלום וגם כדי שתהיה יותר מרוכז במהלך החצלול. לגבי זכרון חלומות - מה השתנה בשבוע האחרון? כמה את היישן? מה אתה עושה/אוכל לפני? מה אתה עושה כשאתה מתעורר? לגבי גדילה - אין שום קשר. אני מתרגל ותרגלתי כשיכלתי כל יום ווילד או מיילד. פשוט תעשה את זה אחרי 4.5 שעות שינה - תקום - תתעורר ושוב לך לישון בנסיון ווילד. הגוף שלך צריך רק את הזמן הזה 4.5 שעות בערך בשביל בנייתו מחדש - לאחר מכן אתה פעיל יותר מאשר כשאתה ערני באמצע היום אז אל דאגה :) לבלוע רוק = להפסיק את הווילד. בליעת הרוק + אפקט הגלגול + גירוד מוזר אלו הם דרכים של הגוף לבדוק האם המוח נרדם לפני שהוא מתחיל בתהליך ההרדמה העצמית (ככה באופן ציורי כמובן). לא לזוז כלל = לנשום וזהו.

tabs

New member
המשך

כמה אני ישן-כמו תמיד מה השתנה-זה לא פסח אז כלום מה אוכל-מאיפה לי כמו תמיד כשאני מתעורר ישר אני חושב על זה שאני צריך לכתוב חלום אבל מה קורה אפילו אם אני רוצה או לא לפני שאני חושב על החלום נכנס לי משהו פתאום בראש "אתה לא תזכור את החלום" והתופעה הזאת חוזרת על עצמה הרבה בזמן האחרון ופתאום אני לא זוכר כלום אפילו אם אני מנסה. הרוק-מה אני יעשה עם הרוק אז ישאר אתו עד הבוקר.

Bluescale

New member
ועכשיו ברצינות

אני שואל את השאלות כדי למצוא סיבה, לא צריך לזלזל ככה... לגבי הרוק - מה אתה חושב שאתה בולע רוק כשאתה ישן ? תנסה את זה - לפני השינה תחזור על המשפט הפשוט עם העובדות הבאות - "אני הולך לישון, אני הולך לחלום ובבוקר כשאתעורר אזכור את החלומות שלי" תחזור על המשפט עד שאתה נרדם. בבוקר כשאתה מתעורר - תשאר במקום ותגיד לעצמך בלב "עכשיו אזכר בחלומות.." אם אתה לא מצליח להזכר באותו הרגע תשאל את עצמך "על מה חלמתי עכשיו?" אם עדיין לא - תנסה שליפה אסוציאטיבית - "אולי חלמתי על ... ואולי חלמתי על ..." ברגע שאתה נזכר בחלקיק חלום תתרכז רק על החלקיק הזה והכל לאט לאט יחזור.. דבר נוסף - תקרא את היומן חלומות שלך מדי פעם זה יעזור לזכרון החלומות.

tabs

New member
המשך

סליחה על הזלזול. ובקשר ליומן אני יודע שצריך לא לזוז וישר לחלום על החלום אבל אני אומר שאני לא יודע מה קורה משהו שאני אפילו לא מתכנן עליו פשוט קורה לי ישר בראש "אני לא יזכור את החלום" ואז אני בא להזכר בחלום אבל אני לא זוכר כלום. בקשר לאוכל אני באמת לא יודע מה אכלתי ואם אני יושן יותר תאמת לאחרונה אני יושן יותר טוב למשל פעם הייתי קם כל שעה היה לי נדודים. תודה.

Bluescale

New member
אוקיי

אז קורה לך בעצם שכנוע עצמי שלילי כזה... תראה, תנסה את האוטוסוגסטיה לפני השינה ואחרי שאתה מתעורר. אם זה לא מסתדר לך - תנסה לעזוב את זה לכמה זמן - קח שבוע חופש לנקות את הראש. זה עזר לי הרבה בהתחלה.

למעלה