כמה שאלות:

כמה שאלות:

הי רותי! בהמשך לשרשור למטה לגבי מחלות רציתי שקצת תרחיבי בעניין: פעם כתבת שאנו לא אמורים למות ממחלה, שמחלה זה כמו "פתחי מילוט" שהנשמה קבעה לעצמה לפני הירידה בגוף הפיזי- הבנתי נכון? אז בעצם כולנו במהותנו אמורים למות בשיבה טובה? מה לגבי תאונות (האם הן גם פתחי מילוט או התמודדות שהנשמה בחרה מראש)? מה עם אנשים מבוגרים מאד שלקראת סוף חייהם לוקים בשבץ, או בסרטן- זה לא בחירה של הנשמה?טיפלתי פעם בקשיש שכל חייו היה מאד אינטלקטאל ידע ואהב המון שפות, היה זה ששולט בכל ענייני המשפחה, בתקופה שבה הכרנו הוא חטף שבץ, הדבר הראשון שנפגע הייתה יכולת הדיבור שלו- הוא התקשה להתבטא, התבלבל בין כל השפות והיה מאד מתוסכל מכך, לאט לאט נהיה גם פחות עצמאי, נזקק ליותר עזרה בדברים הבסיסיים של החיים, ראיתי כמה קשה לו, כמה הוא שבור מכך שהדבר שהיה הכי חשוב לו בחיים (שליטה) מתחמק לו בין האצבעות. "הסברתי" את זה לעצמי שלקראת סוף החיים בזיקנה אנשים הרבה פעמים מקבלים בצורה מזורזת (שלא נאמר כואבת) את השיעורים שטרם הספיקו ללמוד, האם אנו בוחרים את השיעור שנחווה לקראת המוות? אבי נפטר כשהייתי בת 11 ותמיד חשבתי שאני כנשמה בחרתי להיוולד לאב שימות כחלק מההתמודדות והשיעור שעלי לעבור אבל בעצם אם זה היה רק "פתח מילוט" אז לא יכלתי לבחור בזה כנשמה, לא? (אגב אם אני אעזוב את הרמה הרוחנית זה גם טיפה מעליב שלמרות היותו במשפחה אוהבת ולמרות זה שהייתה לו בת שכל כך אהבה אותו נשמתו בחרה לצאת בפתח מילוט). ואגב לדעתי בשונה ממה שכתבת למטה גם שפעת היא סוג של התראה שקצת ירדנו ממסלולנו פשוט הרבה יותר בקטנה מסרטן נניח. כי הגוף שלנו צריך להיות מוחלש על מנת לחטוף וירוס (אנחנו הרי מתמודדים בכל יום עם המון חיידקים ווירוסים בסביבתנו ולא בכל יום חולים בשפעת או בדלקת גרון לדוגמא), וההחלשה הזו באה בדיוק במקומות של עומס יתר בחיים, לחץ, עצב, עצבים- כלומר כשאנו לא באיזון אנו חשופים יותר ולכן גם נהיים חולים במחלות הקלות. אולי אפשר לראות בהן כאיתותי אזהרה מינאטוריים
. ושאלה אחרונה לא קשורה, רציתי לשאול מה האינטרס של ישויות שהן לא המדריכים הישירים להתחזות וליצור עימנו קשר דרך תקשור? סליחה על ההצפה ותודה מראש נ.ב ראית את המסר ששלחתי לך?

A m 0 s

New member
שאלות מעניינות ביותר...

שגם אני רציתי במקום כלשהו לשאול אותן; כתבת אותן בצורה דיי מדויקת היית אומר - כמעט כפי שרציתי אני מתישהו לשאול אותן.. מצטרף לשאלות...

רותי 11

New member
דוביבמיה מתוקה

נכון שאנחנו לא אמורים למות ממחלה בכל אופן רובנו ואכן אלה הם פתחי יציאה מוקדמים יותר. למעט לדוגמא דום לב שקורה אם אין או לא היו בעיות בלב, אם זה פתאומי כמובן. תאונות זה בהחלט פתח יציאה ידוע מראש, הרבה פעמים קורה שאנחנו בוחרים במחלה תוך כדי תהליך החיים כדי לסגור בבת אחת הרבה מעגלים. בדרך כלל ככל שאנחנו מתבגרים אנחנו סוחבים איתנו עוד ועוד מחלות וזה לא סתם זה מעיד עד חוסר הקשבה שהולך וגדל עם הזמן. לדוגמא אותו מבוגר הוא היה כל כך בשליטה כמו שציינת כל החיים, והוא לא הבין או לא השכיל לשחרר את זה, ולכן קרה לו מה שקרה כדי שהוא ילמד איך לשחרר שליטה והפעם היא מוחלטת. וזה לא שאנחנ ובוחרים בזה מראש אנחנו פשוט מגיעים לשם כדי לא לפספס בעצם את השיעור בחיים האלה. לגבי המקרה של אבא שלך, בהחלט ידעת שזהמה שיקרה, אלה אחד התרחישים שאליהם הגעת שאולי לא היו חייבים במציאות, אבל אצל כל אחד זה לגופו. אין לך מה להיעלב מזה, משום שיש הרבה דברים שאנחנו לא רואים או מודעים להם שהם מועילים לנשמה שלנו נכון שזה לא קל ובטח לא הייתי מאחלת את המצבים האלה לאף אחד, אבל אלה הם חלק מהבחירות שלנו. ברור ששפעת זה סוג של סימן אבל לפעמים שפעת מגיעה כמו שאמרת שאנחנו נמצאים במצב של לחץ ואז הנשמה מאותת לנו פשוט לנוח כי הגוף זקוק לזה, לא תמיד זה בא ממקום של אזהרה לפעמים זה בא ממקום של הגנה. ולגבי השאלה האחרונה - סקרנות ושאיבת מידע ומידע זה אנרגיה. לגבי המסר אני עניתי לך עליו לפני מספר ימים או אם שלחת אחר אז לא הגיע אלי.

A m 0 s

New member
רותי, ברשותך, עוד כמה שאלות לגבי מה שכתבת..

לא הבנתי מה כתבת לגבי דום לב.. אשמח אם תרחיבי.. אהמ.. וכתבת שהנשמה שלה ידעה בדיוק מה יקרה.. אז מה בעצם את אומרת, שהעתיד כבר נכתב לנו וקבוע מראש ושאין אפשרות שינוי ובחירה? זה נשמע משהו מוזר.. אשמח אם תרחיבי.. תודה וכל טוּב!

רותי 11

New member
עמוס יקירי תמיד יש לנו

אפשרות לשנות את העתיד שלנו למרות שהוא "נקבע מראש" - בעקרון הנשמה מתכננת לה מסלול מסויים שעל פיו הנפש (הגוף) בסופו של דבר יביא את זה לידי ביצוע, אבל מה אנחנו מגיעים לכאן עם כיסוי/שיכחה כדי שנוכל להתנהל בחופשיות, אמנם נכון שיש לכל דבר מחיר הן חיובי והן פחות, אבל מהכל הנשמה למדה מהכל הבריאה לומדת ככה שאין באמת שלילי בעניין. הנשמה בעקרון בוחרת לדוגמא: תאריך לידה, שם, מין, לאום, דת, הורי, בעל, ילדים, מבנה גוף, שיעורים, חוויות תיקונים, יעוד ועוד... ואנחנו צריכים להיות מחוברים לאינטואיציה, שלנו כדי לדעת איך להתנהל בתוך אותה בחירה של הנשמה. נכון שכל בחירה מסיטה ויוצרת יקום מקביל ככה שאם לא עשיתי משהו ביקום הזה ביקום מקביל חלק אחר שלי עושה את העבודה לגבי דום לב זאת גם דרך של הנשמה לצאת בתאריך יציאה שנקבע מראש וזה כמובן אם האדם לא היה חולה במחלת לב כמובן.

A m 0 s

New member
בדיוק קראתי אתמול בלילה על האפשרות לשינוי

העתיד בספר השני של "שיחות עם אלוהים"... תודה על התשובה

הי רותי

תודה על התשובות המפורטות, שלחתי שוב את המסר שלא הגיע אלייך, תעדכני אותי אם קיבלת. תודה

yelena6

New member
יקומים מקבילים

רותי אז מה ההגיון בעצם בבחירה חופשית אם ממילא הכל קורה?

רותי 11

New member
הרבה פוטנציאלים לעשות את מה

שבחרנו לעבור כאן, מספיק שנקלע גם לחלק מהם זה טוב.

למעלה