כמה שאלות.....!!!

שניר ג

New member
כמה שאלות.....!!!

מי החליט להחזיר את הספר? היה שאלה כזאת בכלל? ולמה הם אמרו שהצופים החליטו? למה האיש עם הספר ניכנס עוד לפני שההצבעה ניגמרה? למה כל פעם שהצבעה ניגמרת במועד מסוויים שניקבע, ההצבעה חוזרת עם מועד חדש? תושבה לכל השאלות: ---מזוייף!--- יש לכם עוד שאלות מעצבנות כאלה תשאלו פה...

idoda100

New member
כן נכון!!

וגם איך אפשר בכלל להעביר למגודלים דברים שהם רוצים???? אין לזה שום הצבעות! ומי החליט להביא את הדובי? לא היה על זה שאלון!

ב- "הצבעות נוספות"

יש את ההצבעה הראשית ויש הצבעות נוספות... וכן שאלו.

zyyhgy

New member
גם לי יש כמה שאלות...

למה את חייבת להיות ישראלית מצויה וטיפוסית שבכל דבר מנסה למצוא את הרע. כל מה שרשמת שם הוא שקר אחד גדול ואני יודע את זה כי דוד שלי עובד בהפקה. מה שאתם רואים שם זה בשידור חי עובדה לכך היא שכשנטע לי נכנסה ורז שאל אותה מה השעה היא ענתה את השעה המדויקת ואם לא אז בערך באיחור של חמש דקות כי אין לה שעון. אם כל כך בא לכם להתלונן אנא תעשו את זה במקום אחר. כי יש כאן אנשים שרוצים לראות תוכנית בלי כל מיני תגובות מוזרות על שעובדים עליכם. אף אחד לא מכריח אתכם לראות. אם זה מזויף? בבקשה תפסיקו.. אני לא ממש שם לב שאתם מפסיקים. רק הוכחה לשקרים האלו. המשך צפייה נעימה חסרת כל חיפושים על תקלות משונות שיש להפקה ^_^

zyyhgy

New member
אה ו...

איתן אתה פשוט רכלן וחופר הוא חופר הוא חופר וכמה הוא מדבר... :) שקטטטטטטטטטט שתוקקקקקקקקקקקקקקק רכלן מפגר... בואו נעיף את המטורף הזה שצריך ללכת לאברבנל וקשה כי תאמינו לי זה פשוט מקדחה אנושית. ואתה לא מצחיק. בכלל.

שניר ג

New member
לא עניתה על שאלה אחת מכל השאלות שלי.

ולא דיברתי בכללל על הזמן....

אולי פעם אחת תתחילו לדבר בהיגיון...

ותפסיקו להיות ילדים מטופשים. נותנים לכם ריאליטי משעשע 24/7 בחינם, ללא צורך לשלם על ערוץ, ללא צורך לשלם על SMS ללא שום חיוב ב ח י נ ם ! אז במקום להסתכל על הפן החיובי בכל זה, אתה מתחילים לבחוש בספקולציות מטופשות. כן היתה שאלה לא היתה שאלה, מי שאל מי הצביע ומי ומי ומי... חלאס תגידו תודה או שפשוט תלחצו על האיקס האדום ותנו לנו להנות. ובשביל להסביר לך כמה מטופש מה שאמרת - יש דקה וחצי הפרש בין מה שאתה רואה לזמן שם.. זה לא מסונכרן ולכן זה נראה ככה, ישנם בקשות שלא עולות להצבעה מכיוון ששולחים אותם כבקשה במייל והם מחליטים לתת אותם מה הביג דיל???? די להיות ישראלי טיפוסי, פשוט תגידו תודה!

שניר ג

New member
האיש ניכנס 5 דקות לפני סיום ההצבעה!

זה קצת יותר מדקה וחצי....

yoyo900

New member
אוהבים רק שההפקה לא נותנים לנו להנות...

התערבות ופאקים בסקרים.. 20 נקודות לבנות../ 150 נקודות לבנים... 40 נקודות לבנות/ 120 לבנים... הכל כדי להעלות את איתן ומאיה למעלה...

חלאס יא גנון....

בחייאת זומזום את מי זה מעניין בכלל, די להתמקד בתפל ולא בעיקר זה משעשע? זה מצחיק? יש להם משימות? זה מעביר את הזמן? זה בחינם? זה החשוב, מעניין את סבתא שלי שהסקר המשיך... ואת סבא שלי מעניין שנשארו דקה או 5 דק' להצבעה חלאס לחפש מה לא טוב, תגידו תודה ותתבגרו זה יותר חשוב. בוא נפתח לכם גנון תבכו שקיבלתם סוכרייה איך היא אינה ורודה בדיוק אותו הדבר.

yoyo900

New member
לא מדבר על הסקר עם הבן אדם... מדבר על הנקודות

מדבר על הנקודות שמתווספות לאיתן ומאיה סתם ככה...

תנסה לעקוב...

ותראה שהם לא מתווספות סתם הנק' שים לב לכל המתנות שהם מקבלים ולפי ההצבעות ותראה שהם קיבלו את הנק' לפי מה שבחרו או הפוך כמו ששמתי אני לב כמה נק' ירדו למאיה בגלל מיקרופן בגלל שיחה עם אמא שלה או שמורן הגיעה... ירד לה בדיוק כמו שאמרו..

אתה לא באמת מצפה שהכל יהיה תלוי בנו...

כי זה ייראה לא מקצועי בעליל... הם נותנים את האופציות לנו נשאר להגיד כן או לא או למי כמה ולמה... מה הבעיה בדיוק? אנחנו מאוד מעורבים בעניין, אתם בכוח מחפשים את הרע במקום להסתכל על הטוב בכל העניין. אז מספיק, תנו לנו להנות.

למעלה