כמה שאלות..
1. יש עונות חדשות לסדרות האלה? דוקטור הו - doctor who מגרש ביתי- זה נגמר כאילו הם סגרו את הסדרה
- one tree hill בניחוש חוקר - psych דם אמיתי - true blood צ'אק - chuck כריסטין הישנה - old cristin 90210 אחת שידעת - gossip girl האוס - house M.D נערת הכפר - vally girls -ישדרו אותה? או שביטלו אותה.. זה הסדרת בת של אחת שיודעת. -------------------------------------- 2. ראיתי שרשמת שיש עונה חדשה לסקרבס
זה נכון שJ.D (ככה קוראים לו בסדרה) עוזב? ------------------------------------- 3. איפה אני יכולה לראות מתי מתחילות העונות החדשות? בערך.. או שלא פורסמו תאריכים? אני מדברת על הסדרות שלמעלה(אם יש להם עוד עונה).. ועל.. סמולויל, האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול,עקרות בית נואשות, גיבורים, על טבעי, מרפאה פרטית, שני גברים וחצי, אמריקן איידול. נראה לי שזהו. חח יחסית הרבה.. ---------------------------------- 4. איזה סדרות משדרים עכשיו בארה"ב כי כל הסדרות שראיתי.. (אני רואה את הרוב בזמן ארה"ב ולא ביס) נגמרו
--------------------------------- אני יודעת שחפרתי המוןןןןןןןןןן... אבל בקשה תענו אם אתם יודעים :] תודהה :]
1. יש עונות חדשות לסדרות האלה? דוקטור הו - doctor who מגרש ביתי- זה נגמר כאילו הם סגרו את הסדרה