כמה שאלות..

• פותח הנושא aya91
  • פורסם בתאריך

aya91

New member
כמה שאלות..

1. יש עונות חדשות לסדרות האלה? דוקטור הו - doctor who מגרש ביתי- זה נגמר כאילו הם סגרו את הסדרה
- one tree hill בניחוש חוקר - psych דם אמיתי - true blood צ'אק - chuck כריסטין הישנה - old cristin 90210 אחת שידעת - gossip girl האוס - house M.D נערת הכפר - vally girls -ישדרו אותה? או שביטלו אותה.. זה הסדרת בת של אחת שיודעת. -------------------------------------- 2. ראיתי שרשמת שיש עונה חדשה לסקרבס
זה נכון שJ.D (ככה קוראים לו בסדרה) עוזב? ------------------------------------- 3. איפה אני יכולה לראות מתי מתחילות העונות החדשות? בערך.. או שלא פורסמו תאריכים? אני מדברת על הסדרות שלמעלה(אם יש להם עוד עונה).. ועל.. סמולויל, האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול,עקרות בית נואשות, גיבורים, על טבעי, מרפאה פרטית, שני גברים וחצי, אמריקן איידול. נראה לי שזהו. חח יחסית הרבה.. ---------------------------------- 4. איזה סדרות משדרים עכשיו בארה"ב כי כל הסדרות שראיתי.. (אני רואה את הרוב בזמן ארה"ב ולא ביס) נגמרו
--------------------------------- אני יודעת שחפרתי המוןןןןןןןןןן... אבל בקשה תענו אם אתם יודעים :] תודהה :]

aya91

New member
כמה שאלות..

1. יש עונות חדשות לסדרות האלה? דוקטור הו - doctor who מגרש ביתי- זה נגמר כאילו הם סגרו את הסדרה
- one tree hill בניחוש חוקר - psych דם אמיתי - true blood צ'אק - chuck כריסטין הישנה - old christine 90210 אחת שידעת - gossip girl האוס - house M.D נערת הכפר - vally girls -ישדרו אותה? או שביטלו אותה.. זה הסדרת בת של אחת שיודעת. -------------------------------------- 2. ראיתי שרשמת שיש עונה חדשה לסקרבס
זה נכון שJ.D (ככה קוראים לו בסדרה) עוזב? ------------------------------------- 3. איפה אני יכולה לראות מתי מתחילות העונות החדשות? בערך.. או שלא פורסמו תאריכים? אני מדברת על הסדרות שלמעלה(אם יש להם עוד עונה).. ועל.. סמולויל, האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול,עקרות בית נואשות, גיבורים, על טבעי, מרפאה פרטית, שני גברים וחצי, אמריקן איידול. נראה לי שזהו. חח יחסית הרבה.. ---------------------------------- 4. איזה סדרות משדרים עכשיו בארה"ב כי כל הסדרות שראיתי.. (אני רואה את הרוב בזמן ארה"ב ולא ביס) נגמרו
--------------------------------- אני יודעת שחפרתי המוןןןןןןןןןן... אבל בקשה תענו אם אתם יודעים :] תודהה :]

TheLost

New member
תשובות

1. יש עונות חדשות לסדרות האלה? דוקטור הו: יצאו מספר ספיישלים במהלך החודשים האחרונים, ויצאו עוד כמה. יש גם עונה חמישית, והיא תהיה עם קאסט שונה אבל תגיע בעוד יותר מחצי שנה. מגרש ביתי: העונה השישית עולה ב-yes בסוף החודש, והעונה השביעית תעלה בארה"ב בסביבות ספטמבר. בניחוש חוקר: העונה השלישית אמורה לעלות ב-yes, העונה הרביעית עולה בחודשיים הקרובים בארה"ב. דם אמיתי: העונה השנייה עולה ב-14 ליוני בארה"ב, ואני מניח שכמה חודשים אח"כ תעלה גם ב-yes. צ'אק: העונה השלישית תעלה בינואר-פברואר 2010 בארה"ב, וכדאי להתכונן נפשית כי היא כנראה תהיה גם האחרונה
90210: העונה השנייה תעלה בספטמבר בארה"ב. גוסיפ גירל: העונה השלישית תעלה בספטמבר בארה"ב. האוס: העונה השישית תעלה בספטמבר בארה"ב. הספינאוף של גוסיפ גירל- שאגב למיטב ידיעתי לא קוראים לו Valley Girls ולא ניתן לו בכלל שם רשמי (ואם כבר אז התירגום של השם הזה הוא לא "נערות הכפר"), נכון לעכשיו בוטל אבל יש סיכוי שהוא ישובץ ויעלה בינואר בארה"ב- לא בטוח. לא יודע בקשר ל"כריסטין הישנה" -------------------------------------- 2. יש עונה שמינית לסדרה שהסתיימה בארה"ב ותעלה בקרוב ב-yes. הסדרה חודשה גם לעונה תשיעית, ונכון לעכשיו זאק בראף (ג'יי.די) יופיע רק ב-6 פרקים: זאת אומרת שהוא אכן עוזב. העונה תהיה שונה מהעונות הקודמות ותתמקד בקבוצת המתמחים שהגיעו לסדרה בעונה השמינית, זה יהיה יותר בסגנון של ספין אוף. ------------------------------------- 3. עדיין אין תאריכים מדוייקים לסדרות (יהיו יותר בכיוון של אוגוסט), אבל רוב הסדרות עולות בספטמבר, מקסימום אוקטובר. אמריקן איידול עולה בינואר. ---------------------------------- 4. סדרות קיץ: "העשב של השכן", "בניחוש חוקר", "סוכן מחוק", ויש גם כמה סדרות שעולות לאט לאט (בינתיים, לפי מה שהבנתי, היחידה ששווה משהו היא "Nurse Jackie" עם כרמלה סופרנו!)

aya91

New member
תודההההההההההה ענקיתתת! :]

השם של הסדרה של הספין אופ של גוסיפ גירל הבאתי מאתר סרטים (אתרתרגום) אז לא יודעת זה מה שהם רשמו.. איזה עצוב דוקטור הו שחקנים חדשים
סקראבס יעסוק במתמחים?? ובלי J.D
וצ'אק נגמר
3 דברים מבאסים.. בכל מקרה תודה רבההה! ממש! :] חבל שאין סדרות קיץ יהיה משעמם
רק בניחוש חוקר ודם אמיתי.. :/ ונראה מה זה זה שאמרת בסוף מקווה יהיה טוב :] שוב תודה :]

Robin Sparkles

New member
מה שאני יודעת...

למגרש ביתי,כריסטין הישנה,90210 ואחת שיודעת תהיה עונה חדשה. בדר"כ הסדרות מתחילות בספטמבר.לא נראה לי שיש עדיין תאריכים....

matan4848

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif איך פגשתי את אמא 4 בשידור יומי ../images/Emo41.gif

yes כנראההחליטו לשדר את העונה הרביעית והכי חדשה שמשודרת בyes בשידור יומי, עד עכשיו זה היה בימי שבת. מיום שלישי ב-22:00 מוזר, הייתי בטוח שכשהם יגיעו לפרקים שעוד לא שודרו הם יפסיקו תשידור היומי

eellaadd

New member
../images/Emo31.gif זו סדרה גאונית,אבל עדיף שהיא תשודר פעם

בשבוע(לדעתי). חבל שהם לא הפסיקו את השידור של זה.

למעלה