כמה שאלות

idoidoido1

New member
כמה שאלות

יש לי כמה שאלות: 1.מה התפקידים במשחק שלא צריך בשבילם להיות חזקים וכבדים? 2.אם אני משחק, מוסר למישהו והכדור נופל מה עושים? 3.אם הכדור אצלי ואני נופל? (במצבים שהכדור נשאר בידיים שלי ולא נשאר) 4.אם אני משחק עם חברים, צריך מגנים או משהו? 5.אפשרי לשחק עם 6 אנשים? ועם 8? (איזה תפקידים חובה?) 6.יש חנות שמוכרת מגני כתפיים בישראל? ומה המחיר הממוצע למגן? (וכמה עולה חולצה גדולה?)

laufgas

New member
כמה תשובות

1. אני לא יודע אם אתה שואל באופן כללי או שאתה שואל לגבי ה-NFL, אז אענה באופן כללי - תלוי מול מי אתה משחק. בסופו של דבר אנשים בונים שרירים ומתרחבים בשביל להשיג יתרון על פני שאר השחקנים במגרש, אבל זה לא דרוש, לפחות באופן כללי. 2. מתחילים מהיכן שהתחיל המהלך הקודם. 3. מי שמרים את הכדור - זוכה (זה נקרא פאמבל). 4. לדעתי מגן שיניים מספיק. תעברו על כללי תיקול נכונים לפני המשחק, תהיו ספורטיביים בגבול הנכון ויהיה בסדר. אין צורך במגנים, כמו שכדורגל לא חייבים לשחק עם נעלי פקקים. מצטער, אני בדיוק חייב לזוז. לא שמתי לב לשעה. אמשיך מאוחר יותר

meirhala

New member
יופי באמת.. הנה ההמשך

1) כוח תמיד יעזור לך.. אבל אם אתה רוצה לשחק.. (בתקווה שיש לך קצת גובה ומהירות).. רסיבר וקורנרבק יהיו התאמות לא רעות.. 2 - 4) שי ענה 5) אפשר עם 3.. אבל זה פשוט לא יהיה כיף.. 6) אין בארץ.. אבל אפשר להזמין דרך הליגה

idoidoido1

New member
תודה

כמה אנשים צריך לדעתך כדי שהמשחק יהיה כיף? (ואני דיי מהיר)

meirhala

New member
תשמע.. זה לא מדע מדוייק..

דוגרי זה יכול להיות כיף גם עם 3.. אבל זה ימאס מהר.. 5 על 5 יהיה אפשרי עם ק"ב, סנטר ושלושה רסיברים בלי מהלכי ריצה.. יכול להיות לא רע

למעלה