כמה שאלות

blinknetta

New member
כמה שאלות

1. מה זה לעזאזל (ככה כותבים?) איציק???????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????? 2. מתי בלינק היו במאד טי וי??? אפשר להוריד את זה?? 3. מה הקטע של כל ה"וותיקים" פה?. יופי לכם שבאתם לפה לפנינו, אתם לא צריכים להתנשא כאילו שאתם אוהבים את בלינק מסיבות יותר טהורות! אז מה אם אנחנו אוהבים גם להסתכל על הלהקה חוץ מגם לשמוע את השירים שלה???

ּpine appleּ

New member
תשובות

1. איציק- icq 2.אין לי שמץ 3. אין קטע של ותיקים יש קטע של אנשים שאוהבים את הלהקה רק בגלל איך שהם נראים אם זה ככה גם אצלך- סבבה תהני, אבל לא בפורומינו (אויש נשמע נורא) בכל מקרה אפשר לדבר על איך שהם נראים אבל לא רק על זה ולא כל הזמן

eb182

New member
מאד טיוי

הם היו שם בנובמבר נדמה לי כי קבלתי אי מייל על זה אבל אם ערוץ 3 יביא את העונה הזאת של מאד טיוי זה יהיה עוד כמה שנים. אפשר להוריד את זה מקאזאא משם אני הורדתי את זה.

blinknetta

New member
תודות רבות ביותר לכם!!!../images/Emo13.gif

אני אוהבת את בלינק בגלל המוזיקה שלהם אני אוהבת את טום הכי הרבה בגלל איך שהוא נראה... אבל עדיין בגלל שהם מוכשרים

eb182

New member
גם אני חושבת שהם נראים טוב

ויש לי כמה תמונות שלהם אבל אין הרבה מה לדבר על זה בפורום. וברו שזו לא הסיבה שאני אוהבת אותם.

xero1

New member
את ברשימת תפוצה של איזה אתר

של בלינק או שאת פשוט קוראת כל הזמן את החדשות שלהם?

xero1

New member
אני גם הייתי

הבעיה היא שהם נותנים את הכתובת דואל שלך לאיזה 200 חברות של כל מיני מוצרים ואז סתם מקבלים דואר זבל. וחוץ מזה, כבר לא ממש מעניינים אותי החדשות על הלהקה. אני פה בשביל המוזיקה הישנה בעיקר.

PunkInDrublic

New member
לא יודעת למה טרחתי לענות, ת´אמת...

1. איציק = אייסיקיו. ICQ ותרגעי עם סימני השאלה. 2. היו במאד טי וי בקטע שנקרא Leave it to blink 182. ניתן להוריד מ KaZaA 3. כי ה"אהבה" שלך ללהקה שטחית ולדעתי גם מפגרת. לא צריך לתקוע תמונה בכל הודעה. זה אידיוטי. ביזבזתי דקה מהחיים שלי כרגע. פאק, אני במצב קשה.
טונה זה מסריח.

blinknetta

New member
אני מודה

שבהתחלה התלהבתי וביומיים הראשונים שלי פה שמתי בכל הודעה תמונה אבל עכשיו התבגרתי ואני שמה רק אם זה קשור מאוד לתוכן ההודעה!!!!

roychu

New member
ביומיים התבגרת?

נו באמת... איזה שטויות וואי, שנים לא היתי פה

blinknetta

New member
לאאאא.....

אני פשוט הבנתי שזה מפגר וגם נמאס לי אז הפסקי לשים תמונות אחרי כמה ימים שהיתי פה זה סתם תופס מקום לוקח יותר מידי זמן ויש גבולות לכמה תמונות שיש לי....

למעלה