כמה שאלות

צומיש

New member
כמה שאלות

1) איך מנקים ספה יש לי ספה בצבע אפור בהיר והיא מרבה להתלכלך.... 2) לגבי מטאטא, במטאטאט שלי מצטברים שערות או מעין כדורי אבק, ואז הוא יותר מלכלכך מטאטא, לכן הייתי שמחה אם הייתם ממליצים לי על מטאטא מומלץ :) 3) בעיה נוספת בגדים שלא נלבשו תק' מסויימת מקבלים ריח נורא מוזר לא של זיעה אלא של ארון, יש מה לעשות ע"מ להפיך את הריח הזה חוץ מלכבס הכל שוב. תודה,

תשובות

1. אפשר לעבור על הספה עם שואב אבק קטן של רכב ואפשר גם לרסס עם קצף (לנסות קודם במקום קטן) ולהבריש מייד (חשוב מאוד: מייד) עם מברשת קשה. אם יש ילדים קטנים בבית או בן זוג לכלכן אז אולי כדי לכסות את הספה עד שיגמלו (הילדים ובן הזוג). 2. מטאטא: במקום מטאטא מומלץ להשתמש ברב מגב שזה מן מטאטא עם "שערות" מגומי. ניתן להשיג באייס, עולה 80 ש"ח ושווה כל אגורה. "מטאטאים" איתו הכל: שערות, פרוות של חיות, ואפילו חול. המעלה הגדולה שלו: בניגוד למטאטא רגיל הוא לא מעלה אבק. עוד אפשרות: אם יש שואב אבק אפשר פשוט לשאוב את הרצפה. אין שואב אבק ולא בא לך לקנות רב מגב : אין בעיה אפשר לגרוף את הרצפה עם מגב, על יבש. מנקה מצוין. 3. בגדים: קודם כל מפנים שעה שעתיים ובודקים אם יש בגדים שלא נלבשו עונה שלמה ואפשר להעביר אותם למישהו אחר. את הנותרים לסדר ולבדוק שהם אכן נקיים. ואח"כ: שימי בארונות כדורי ריח, פניניות, טבליות של סנו לארונות - יש אפשרויות רבות.

צומיש

New member
ועוד שאלה מהותית

יש לי בדירה/דירת שותפים, טוסטר אובן שהוא מטונף, חלק מהלכלוך זה בטח שומן וחלק אין לי מושג. איך ניתן לנקות אותו? ניסיתי עם מסיר שומן של סנטמוריץ, ניסיתי עם סמרטוט, עם סקוטץ כלום לא מוריד. אני מדברת על הרשת, ועל מעין מגש שיש על הגוף חימום. המון המון תודה

ספריי

קצף לניקוי כמו סנו שטיח או סנו ריפודים. חשוב להקפיש שזה קצף ולא נוזל רטוב כי זה עלול להשאיר כתמי מים על הבד. לגבי הטוסטר - בעיה כאובה. חייבים להקפיד ולנקות אחרי כל שימוש , אבל אני ערה לבעייה של טוסטר משותף. אם הוא מלוכלך מאוד מאוד קנו חדש (והקפיגו על ניקוי שגרתי) , זה לא סיפור יקר.

למעלה