כמה שאלות

כמה שאלות

למה אדי קארי לא משחק? פציעה או שמנסים להעזיב אותו? למה מרבורי לא משחק? ברור שמנסים להעזיב אותו אבל הוא לא רוצה והאופציה היחידה זה ביי-אאוט שגם זה לא הוא רוצה,לפי מה ששמעתי ואני לא מבין כ"כ מה זה וכמה זה מקל להם על הפיי-רול,אז אם כבר הוא עולה כ"כ הרבה למה לא לשתף אותו? כי עם שניהם ועוד איזה טרייד סביר הם קבוצה לגיטימת למקומות 6-8 במזרח.

rapgamer4ever

New member
ביי אאוט

זה לשלם לשחקן במכה אחת את כל (או כמעט הכל) החוזה שלו. המשכורת שלו עדיין נחשבת כחלק מסך המשכורות של הקבוצה אבל היתרון הוא שזה מפנה מקום לשחקן נוסף (כי יש מקסימום של 15 שחקנים בקבוצה). שחקן שעשו לו ביי אאוט יכול לשחק בקבוצה אחרת ולחתום על חוזה חדש, בד"כ חוזה קטן מאוד. דוגמה לשחקן שעשו לו ביי אאוט לא כ"כ מזמן הוא סטיב פרנסיס, שפורטלנד קנו את החוזה שלו ויוסטון החתימו אותו במחיר סמלי. מארבורי לא משותף כי הוא לא מתאים לתכנית המשחק של ד'אנטוני. בינתיים התוצאות של הניקס גבוהות בהרבה מבשנים האחרונות אז צריך לתת לו את הקרדיט על כך.

נצל"ש: מה קורה עם ריצ'ארדסון?

כבר שבוע וחצי הוא "day to day" לגבי החזרה שלו לשחק. מישהו יודע משהו קצת יותר ספציפי?

the mnm factor

New member
אמור לחזור במשחק הבא.

שבוע שעבר הוא לקח עוד שבוע חופש כדי להיות בטוח.

Or Amit

New member
../images/Emo207.gif חצי ../images/Emo32.gif

אתם מוזמנים להכנס לבלוג החדש שלי - blog.tapuz.co.il/oramit והפעם - על הקשר בין מכבי ת"א לניקס. מוזמנים להשאיר תגובות שם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חצי עוף נוסף...

אני חולה ודיי מרותק למיטה ביומיים האחרונים, זאת גם הסיבה שאני בקושי לא כותב פה. אני קורא אתכם כל יום אבל פשוט אין לי כח להגיב כרגע. מקווה להתאושש בהקדם ולחזור במלוא המרץ.

Or Amit

New member
רפואה שלמה אחינו

אמבולנס? משהו? לשלוח לך את אדי קארי שיטפל בך? גם ככה אין לו הרבה מה לעשות. מצד שני אני לא סגור על זה שיש לך מספיק אוכל בבית

אתה לא יכול להפתיע אותנו ככה

מה אם איזה דיווח ברוטווורלד, כותרת ברילגיM? משהו?
היית אצלי בהרכב שלשום בלילה, וסתם הלך מקום ברוסטר. תרגיש טוב

Or Amit

New member
הפוסט פורסם מחדש

עקב בעיות תצוגה (כנראה תפוז לא מאמינים בפיירפוקס) אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר את תגובתכם.

למעלה