כמה שאלות

One Echoe

New member
כמה שאלות

אני ממש מתלבט מה לקנות. אני מתלבט אם לקנות את הI7, D2 או בכלל נגן אחר. הדרישות שלי הן נגן עם נפח פלאש עד 16 GB, עם איכות מוזיקה מעולה, תגיות, שיתמוך בעברית (לא תפריטים, אלא שירים), שיאפשר הקלטה איכותית. לכאורה נראה כי הI7 עונה על כל הצרכים שלי, אבל לפני שאני קונה אותו אני חושב שאולי כבר כדאי להשקיע על נגן עם וידאו שמאפשר הקלטה מטלווזיה (כמו יס מקס). עוד פרמטר חשוב לי שהנגן יתמוך בכל הפורמטים הרגילים (MP3, WAV), כמו גם בוידאו (שאני לא אצטרך להמיר עם תוכנות מפגרות...), וגם OGG ןFLAC. מה אתם אומרים? אני אהיה חייב להתפשר אה?!

One Echoe

New member
לגבי I7

הוא תומך בעברית בשירים? הוא תומך בפורמטים הרגילים של וידאו ואאודיו? איך ההקלטות שלו? יום שלישי אני קונה אני חייב תשובות : ) תודה

tweeg

New member
אממ

*למה אתה רוצה להקליט מטלווזיה,זה לא דיגטלי,הזמן הקלטה שווה לזמן השידור האיכות לא תהיה משהו וזה לא פונקציה שימושית (אאל"ט,זה גם לא עובד בארץ,ולא קיים בd2) *הi7 תומך בשמות שירים בעיברית,תפריטים לא אודיו כן,וידאו לא כ"כ,הוא לא מיועד לוידאו *אם אתה רוצה וידאו d2,אם אתה רוצה תכונה כלשהי של הd2,אז הd2 אם אתה רוצה נגן מוזיקה נטו,אז הi7

יאיר B

New member
ממה שאני זוכר, ה-D2 דורש המרה לוידיאו.

אם אתה לא רוצה המרה לוידיאו, אתה צריך נגן מתמחה בוידיאו. למשל A3 או אחד מהארכוסים. אני יודע לשארכוסים שנמכרים בישראל יש עברית, אבל אני לא בטוח שהם תומכים בפורמטים הפתוחים. כל הנגנים של איאודיו תומכים בעברית בשמות השירים. וידיאו דורש המרה. ההקלטה ככה.

למעלה