כמה שאלות

כמה שאלות

איך מחברים אנטרנט במידה ויש לי כבר מודם שמחובר לנייח, יש אפשרות לחבר כבל מהמודם לנייד או שיש אפשרות אחרת? ומה זה תחנת עגינה? זה נחוץ לנייד? עכשיו, אני מחפשת מחשב נייד שלא יהיה חזק ויקר במיוחד, אני רק צריכה וורד, מוזיקה וגלישה באנטרנט מידי פעם. הבעיה היא שאני לא ממש מבינה במעבדים וכו'... אז איך המחשב והחברה הזאת? http://getit.co.il/Group/47558 ואשמח להמלצות לעוד מחשבים :)

יאיר B

New member
טוב,

1. חיבור אינטרנט: אם יש עוד יציאה במודם - אפשר לחבר כבל לנייד. אם אין - צריך לקנות ראוטר (אפשר קווי ואז מחברים כבלים לנייד ולנייח - אחד לכל אחד) ואפשר אלחוטי ואז הנייח מחובר עם כבל והנייד אלחוטי. לשיקולך. 2. תחנת עגינה זה התקן שמאפשר לחבר את הנייד למקלדת/עכבר/מסך חיצוניים. שימושי בעיקר במשרדים שבהם עובדים עם הנייד במשרד כשהוא מחובר למקלדת/עכבר/מסך חיצוניים לנוחות וכאשר עוזבים את המשרד, אפשר לעבוד איתו בדרכים עם החומרה שבאה עם הניד (המסך שלו, הטאצ'פד וכו). 3. המחשב של האייסר שקישרת אליו - א. אין לו מערכת הפעלה = צריך להתקין לבד (+ התקנה של דרייברים, אם מצורף אז פשוט ואם לא צריך להוריד לבד, בהתאם למערכת ההפעלה שתותקן). ב. אם מתקינים ויסטה, אני מציע להוסיף עוד 1GB זיכרון. לשימושי אופיס/מוזיקה/אינטרנט הוא יספיק.

למעלה