כמה שאלות

• פותח הנושא Areos
  • פורסם בתאריך

Areos

New member
כמה שאלות

1. אילו חפצים ניתן לשים במקומות שנקראים "Eye Acc" ו"Fore head" והאם אילו חפצים של nx בלבד? 2. איך לאנשים יש Spiegelman Necklace עם +2 int או +2luk מבלי שהם השתמשו במגילות עליהים? 3. באיזה מגילות מלבד Spiegelman marble אפשר להשתמש כדי להוסיף סטאטים לשרשרת Spiegelman Necklace? 4. אם שני אנשים עומדים באותו המקום איך אני יכול לבחור בכל אחד מהם?

תשובות

1- רק NX 2- זה מעל הממוצע !!!! 3- לא זאת המגילה היחידה והיא מוסיפה 30 MP ו 30 HP (זה 60% ) 4- תנסה לימצוא מקום שאחד בולט יותר מהשני ( כמו חייה או כובע גדול .... )

yoni323

New member
../images/Emo203.gifאני אנסה לענות.

1.נדמה לי שבינתיים אלו מקומות לחפצי קאש בלבד, כמו משקפיים וכו'. יכול מאוד שיצאו פריטים לעיניים ומה שזה לא יהיה שהם לא קאש... 2.זה כמו כל חפץ אחר, Spiegelman Necklace ממוצע נותן 1+ לכל סטאט, אז זה אומר שלפעמים יכול לצאת לך פחות, ולפעמים קצת יותר. ראיתי המון שרשראות כאלה שנותנים נקודות רק ל-INT, LUK ו-DEX, או STR במקום DEX, וכו'. 3.אי אפשר להשתמש בעוד מגילות מלבד המגילה שהזכרת. 4.לפי מה שאני הבנתי, את הפרופיל של האיש ש"חוסם" את האיש מאחוריו אתה לא יכול לראות, רק מי שעמד שם ראשון או משהו. מקסימום תגיד להם לזוז.

D amaged R oses

New member
מנצלת שרשור לשאלת NX

היום רכשתי ויזה נטענת כזו, מי ששמע. ניגשתי להירשם לאתר, אבל עושה לי בעיות. כל הזמן אותה תקלה הוא רושם לי. משהו על HIGH RISK ושאני אבדוק את הכתובת שלי :/ אבל ניסיתי עם שתי כתובת, לסדר מחדש ז"א. ויש בעיה. מישהו יודע מה זה אומר? מה אני צריכה לנסות?
אוף חיכיתי כבר מלא זמן והתכוונתי לחרוש השבת עם הדברים החדשים

miss_t

New member
את יכולה להגיד מה השגיאה ומאיפה היא באה?

האתר של נקסון נותנים את השגיאה הזו? נקסון בעקרון חוסמים IP ישראלי לקניית NX...

D amaged R oses

New member
כן ראיתי שוב אחר כך ונזכרתי בזה

אבל הבנתי שהם לא חוסמים את כולם. וחבר של אחותי אומר שPAYPAL לא עובדים עם ישראל וזו התקלה, ושכולם קונים מחנות בהרצליה כרטיסי NX CASH. הגיוני? מה באמת אנשים פה עושים עם זה? וכן, השגיאה מהאתר של נקסון.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif כן שמעתי על הכרטיסים מהרצליה

עולים איזה 200 שקל לחבילה מסכנה בזמן שבארה"ב זה עולה 30 שקל בערך.. בכרטיסים יש קודים שמגרדים אותם ולפעמים יוצא לך קאש נראה לי.. או חפצי קשא

deisy

New member
אתה מבלבל בין שני דברים

יש את כרטיסי הנקסון - שאתה קונה כרטיס לפי הכסף שאתה רוצה: 10$ - 10 NX 25$ - 25NX אין בזה בלבול, זה לא רנדומלי, פשוט קונים מה שרוצים - את הכרטיסים האלה פריק מחזיקה רק במחירים אסטרונומיים (יותר מכפול...) כרטיס של 10NX - רצו ממני 100 ש"ח... (להזכירכם - 10$ בארה"ב.) ויש את קלפי ה ITCG - שנמכרים רק בארה"ב בינתיים, בכל חבילה יש 9 קלפים, שמינימום באחד מהם יוצא קוד, את הקוד מכניסים לקאש שופ, ופה זה כן רנדומלי, פשוט מקבלים איזהשהוא חפץ של הקאש שאי אפשר להשיגו ממקום אחר.. כל מיני שיקויים, כל מיני יהלומים וקריסטלים להכנת נשקים ובגדים וכו'... וכן, יש גם אופצהי של חיה (לי יצא למשל ארנב שחור)... מקווה שעכשיו יותר ברור

miss_t

New member
לא יודעת לגבי PAYPAL

הם עובדים עם ישראל אם יש לך כרטיס אשראי.... וכן, יש רבים שקונים מחנות מהרצליה אך שם המחירים הם מעל העלות הרגילה.

ToryMaster

New member
היי ../images/Emo13.gif

מאוד יכול להיות שבאמת מדובר בעניין החסימה מישראל, אבל אני לא יודעת על מה את מדברת בעצם, אני אשמח אם תספרי לי. להבא, יש שרשור מכירות, מחירים וNX, שאני מאוד אשמח אם הודעות כאלו ישורשרו אליו בעתיד, תודה

D amaged R oses

New member
ראיתי שהשרשור נמצא ממש למטה

מצטערת. רשום במאמרים של הפורום, ברכישת NX CASH שנקסון חסמו מספר ספקים בישראל, ונתקלתי בזה איפשהו גם לפני זה. אני ממש רוצה לרכוש ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו... ולגבי הכרטיסים מהרצליה שענו לי - לא ידעתי שבזה מדובר. חבר שלה אמר לי ש25K זה 190, לא שהעניין רנדומלי ואפשר גם "להדפק". זה עדיין נשמע לי מחיר בשמיים.

D amaged R oses

New member
מצטערת על ההצפה, אבל עשיתי פרינט סקרין

על השגיאה, למקרה שיש מישהו שמכיר או מבין מה זה אומר.

deisy

New member
יש בעיה לישראלים עם תשלום בפייפל

אז סביר להניח שגם עם הויזה הזו תהיה אותה בעיה. IP ישראלי יכול רק לשלוח כסף בדואר או להטעין כרטיסי נקסון...

miss_t

New member
אפשר לנסות לשנות אייפי לארה"ב

יש כמה חברי פורום שעשו את זה אאל"ט...

miss_t

New member
נסי לחפש תוכנות hide my ip

אני ניסיתי, אבל ללא הצלחה. צריך סבלנות, זה מאט את המחשב מאד, וכמו שכתבו- אפשר לקבל חסימה

D amaged R oses

New member
לא רוצה לקבל חסימה../images/Emo3.gif

אם יש אנשים פה שקנו אני אשמח לדעת מה עשו
חוצמזה תודה לכל מי שעזר

למעלה